23 / 04 / 2024

The Marmara Bodrum, dünyanın en iyi 500 oteli arasında!

The Marmara Bodrum, dünyanın en iyi 500 oteli arasında!

The Marmara Bodrum, Travel Leisure dergisinin sekizincisini yaptığı okur araştırmasında, 2009 yılında "Dünyanın En İyi 500 Oteli" listesindeki 2 Türk markadan biri oldu



Konuya ilişkin açıklamaya göre, The Marmara Bodrum'un Avrupa'daki en iyi oteller kategorisinde yer aldığı liste, her yıl online bir okur anketi sonuçlarına dayanarak oluşturuluyor.

Ocak 2010'da ABD ile eşzamanlı yayımlanacak Travel Leisure'ın "Dünyanın En İyi 500 Oteli" listesi, iki yıldır dünyanın her yerinden yüzlerce okurun oylarıyla hazırlanıyor.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

The Marmara Bodrum TOP-500 listesine girdi

   THE Marmara Bodrum, Travel Leisure dergisinin sekizincisini yaptığı okur araştırmasında, 2009 yılında 'Dünyanın En İyi 500 Oteli' listesindeki 2 Türk markadan biri oldu. Konuya ilişkin açıklamaya göre, The Marmara Bodrum'un Avrupa'daki en iyi oteller kategorisinde yer aldığı liste, her yıl online bir okur anketi sonuçlarına dayanarak oluşturuluyor. Ocak 2010'da ABD ile eşzamanlı yayımlanacak Travel Leisure'ın 'Dünyanın En İyi 500 Oteli' listesi, iki yıldır dünyanın her yerinden yüzlerce okurun oylarıyla hazırlanıyor.
Akşam


Geri Dön