19 / 04 / 2024

The WOO, 2'nci mağazasını Forum İstanbul'da açacak!

The WOO, 2'nci mağazasını Forum İstanbul'da açacak!

The WOO, Palladium Alışveriş Merkezi'nin ardından ikinci mağazasını 6 Şubat Cumartesi günü Forum İstanbul'da açıyor

 



Ev ve ev yaşamı  ile ilgili binlerce çeşit ürünü  yenilikçi ve dinamik bir anlayışla Türk tüketicisi ile buluşturan The WOO, Palladium Alışveriş Merkezi'nin ardından ikinci mağazasını 6 Şubat Cumartesi günü Forum İstanbul'da açıyor. Açılışta, Türkiye'nin ilk ve tek Brezilya perküsyon grubu Bate Bumbo da, The WOO mağazasına gelen herkese karnaval eğlencesi yaşatacak. 

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO, Palladium Alışveriş Merkezi'nin ardından ikinci mağazasını 6 Şubat Cumartesi günü Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açıyor. 1000 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazada, mobilyadan terliğe binlerce çeşit ürünü bulmak mümkün olacak. The WOO ile artık bir gelenek haline gelen Bate Bumbo perküsyon grubu ise ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. 

The WOO Forum İstanbul mağazası da mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü, profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergiliyor. Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan ve müşterileri için ilham verici kurgular yaratan The WOO Forum İstanbul'u ziyaret eden herkes bu alışveriş keyfini yaşayabilir. 

The WOO Genel Müdürü Mete Övür, Palladium Alışveriş Merkezi'nin ardından ikinci mağazalarını Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'nde açmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Bizim öncelikli amacımız kaliteden ödün vermeden, avantajlı fiyatlarla doğru ürünü tüketiciyle buluşturmak. Bunun yanı sıra ziyaretçilerimize ve müşterilerimize kendi evlerinde yaratabilecekleri dekorasyona dair ilham ve fikir vermek. İlk mağazamızı Palladium Alışveriş Merkezi'nde 18 Kasım 2009'da açtık. 2010 ile birlikte yeniliklere imza atmaya devam edeceğiz. İlk yeniliğimiz Forum İstanbul'daki ikinci mağazamız oldu. Türkiye'nin her noktasında The WOO mağazalarını tüketici ile buluşturmak istiyoruz. Çünkü biz, ev yaşamı trendlerine yön verme iddiasıyla ortaya çıktık, bu alanda ilk akla gelen firma olmayı hedefliyoruz. Kalitemiz, zengin ürün çeşidimiz ve ulaşılabilir fiyatlarımızla Türk tüketicisinin beklentilerini her yönüyle karşılayabilmek temel hedefimiz. Türkiye'den yola çıkmış ve dünyada saygın ve önemli bir yere sahip bir marka olma amacıyla ilerliyoruz" açıklamasında bulundu.

 Evde devrim başlatan The WOO ve ürünleri hakkında daha fazla bili almak için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebilir.  
 


Geri Dön