25 / 04 / 2024

The WOO indirim kampanyası ile yaza merhaba diyor!

The WOO indirim kampanyası ile yaza merhaba diyor!

Yazı evinizde, birbirinden farklı  ve güzel ürünlerle karşılamaya ne dersiniz?



Ev yaşamına dair mobilyadan terliğe geniş bir ürün yelpazesini yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan The WOO, 23 Nisan - 30 Mayıs tarihleri arasında tüm ürünlerde geçerli olan yüzde 25 indirim fırsatı ile "yaza merhaba" diyor. The WOO ile yaz coşkusunu evinizde yaşayacaksınız. 

Birçoğumuzun hemen gelip hiç bitmesin istediği yaz mevsimine özel kampanya The WOO'da... "Yaza merhaba!" kampanyası ile ev ve ev dekorasyonuna ait birbirinden farklı tarzlarda yüzlerce ürün sunan The WOO'dan 23 Nisan - 30 Mayıs tarihleri arasında alışveriş yapan herkese, tüm ürünler üzerinde yüzde 25 indirim fırsatı başlıyor.

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO'dan 23 Nisan - 30 Mayıs arasında alışveriş yapan herkes yüzde 25 indirimden yararlanabilecek. Koltuktan kanepeye, aksesuardan aydınlatma ve duvar ünitelerine, mutfak gereçlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce ürün, bu özel fırsatla Palladium Alışveriş Merkezi ve Forum İstanbul'daki The WOO mağazalarında ziyaretçileri bekliyor.

Herkesin kendi evinin mimarı olabilmesi için mimar gözüyle dekore edilmiş mekânlar sunan The WOO'nun en son trendleri, kendine özgü yaratıcı tarzıyla uyumlu ve işlevsel bir şekilde sunan mobilyaları, kanepeleri ve oturma grupları göze çarpıyor. Beş bine yakın ürün alternatifi ile The WOO, her zevke ve mekâna uygun farklı fikir ve kombinasyonların oluşturulmasına olanak sağlıyor.

İlk mağazasını  geçtiğimiz yıl Palladium Alışveriş Merkezi'nde açan The WOO, Şubat ayında Forum İstanbul'da bin metrekarelik alanda ikinci mağazasını tüketici ile buluşturdu. Mimari dokunuşlar ile şekillenmiş binlerce ürünü, profesyonel bilgi ve bakış açısı ile bir bütünlük içerisinde sergileyen The WOO mağazalarında Mayıs sonuna kadar sürecek "yaza merhaba" kampanyasının yüzde 25 indirim fırsatını kaçırmayın! 

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre yaşam mekânları sunan The WOO hakkında www.thewoo.com.tr adresinden daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün.


Geri Dön