29 / 03 / 2024

THY, Avrupa‘nın ilk 5 yıldızlı havayolu şirketi olacak!

THY, Avrupa‘nın ilk 5 yıldızlı havayolu şirketi olacak!

Son yıllarda ödüllere ambargo koyan THY'nin gözü yıldızlarda... Avrupa'nın ilk 5 yıldızlı havayolu şirketi olmak isteyen THY, bu konuda eğitimlere başladı. Kabin amirlerine Gökyüzü Yıldızlarının Liderleri eğitimi veriliyor...




TÜRK Hava Yolları (THY), Avrupa’nın ilk 5yıldızlı havayolu şirketi olmak için yolcularına verdiği hizmeti en üst seviyeye çıkarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu amaçla şirkette çalışan tüm kabin amirlerine yönelik Skytrax’te 5 yıldızlı olma yönünde yeni bir eğitim başlatıldı. THY Kabin Hizmetleri Başkanlığı, şirkette çalışan kabin amirlerine ‘Leaders of Skystars’(Gökyüzü Yıldızlarının Liderleri) adı altında mükemmeliyet eğitimi veriyor. 


HİZMETTE DE DÜNYA MARKASI

Uçaklarda yolculara en iyi ürün ve hizmeti sunmak için kabinin yöneticileri olan kabin amirlerine özel bir eğitim içeriği hazırladıklarının altının çizen THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Kahraman, “Söz konusu içerikte; hizmeti sanata dönüştürerek fark yaratacak detaylar yer alıyor. Amacımız Türk Hava Yolları kabin ekiplerini hizmet konusunda bir dünya markası konumuna getirmek” dedi.  


TEMEL KOTİL BAŞARI DİLEDİ

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, 5 yıldızlı havayolu olma sürecinde önemli bir adım olan eğitimin ilk gününde kısa bir konuşma yaparak kabin amirlerine başarılar diledi. Kotil’in yanı sıra THY Uçuştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora da verdiği çeşitli örneklerle eğitimin amacını anlatmaya çalıştı.


GÜLÜMSEME ÖNEMLİ

“5 yıldıza ramak kaldı” diyen Bora, “5 yıldız geliyor arkadaşlar, çok az kaldı. Küçük jestler, küçük hareketler, minnacık bir gülümseme, bir isimle hitap etme gibi şeyler insanları çok mutlu ediyor. Çünkü herkes, her canlı ilgi bekliyor. Evinizdeki çiçekle bile ilgilenmeseniz soluyor. Biz yolcuya hizmet ederiz, güleryüz gösteririz. Küçük ayrıntılar bize 5 yıldızı getirecek” diye konuştu. Kabin amirlerine seslenen Bora, “Şirket menfaatlerine ve yolcu memnuniyetine bakarak kendi yorumlarınızla inisyatif kullanma yetkisini size veriyoruz” dedi.



Akşam


Geri Dön