19 / 04 / 2024

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.



thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merpen sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.


Binaların kalitesini ve güvenilirliğini artıran bir yürüyen merpen sistemi seçmeyi kolaylaştıran Velino Classic, zengin tasarım seçeneklerini enerji tasarrufu ve güvenlik özellikleri ile bir araya getiriyor.

Alanında dünyanın en büyük şirketleri arasında bulunan thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak üretilen ticari yürüyen merpen sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu. thyssenkrupp Asansör’ün tüm gelişmiş yürüyen merpen çözümlerinin temelini oluşturan başarılı teknoloji platformu üzerine geliştirilen Velino Classic, binaların kalitesini ve güvenilirliğini artıran bir sistem seçmeyi daha kolay hale getiriyor.


Çeşitli düşük enerji seçenekleri ile birlikte gelen Velino Classic, yeşil bina ve enerji verimliliği gibi başlıklarda da kullanıcılara beklentilerinden fazlasını sunuyor. Çözüm, klasik ışıklandırma çözümlerine göre yüzde 90 daha az enerji kullanan ve dört kat daha uzun süre dayanan LED ışıklandırma, düşük voltaj ile çalışarak enerji tüketimini azaltan emniyet devresi gibi seçeneklere sahip bulunuyor.


Zengin tasarım seçenekleri


Dayanıklılığı sürüş konforu, güven ve emniyet faktörleri ile buluşturan Velino Classic, her türlü mimari düzenlemeyle bütünleşen tasarımları ile günümüzün modern binalarının özenle oluşturulan şıklıklarının tamamlayıcısı oluyor. Alüminyum basamak seçeneklerini mavi ve kırmızı gibi opsiyonel renklerdeki el bantları ve ışıklandırma seçenekleri ile destekleyen çözüm, zengin bir tasarım seçeneği yelpazesi sunuyor.


Minimum teslim süresi


thyssenkrupp Asansör’ün entegre tedarik zinciri ve otomatik üretim süreci, Velino Classic’in teslim süresinin minimumda tutulmasını sağlıyor. Bu sayede, tasarım üzerinde yapılan son dakika değişiklikleri bile, kullanıcıların bütçelerini ya da inşaat programlarını en az etkileyecek şekilde gerçekleştirilebiliyor.


Velino Classic, uluslararası yürüyen merpen standartları ile uyumlu bir dizi emniyet özelliğini ve sensörünü içeriyor. Standart özellikler arasında bulunan kaymaz tarak ve zemin plakaları, tırmanmayı engelleyici aygıt, basamak zinciri gerilim düğmesi, basamak eğimi ve eksik basamak monitörleri, el bandı giriş koruması ve etek fırçası gibi emniyet özellikleri, thyssenkrupp Asansör’ün güvenliğe verdiği önemi gösteriyor.



Geri Dön