19 / 04 / 2024

ThyssenKrupp Encasa, 2014'ün Projesi ödülünü aldı!

ThyssenKrupp Encasa, 2014'ün Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın önde gelen koltuk tipi merdiven asansörü, tekerlekli sandalyelere uygun platform tipi merdiven asansörü üreticilerinden olan Thyssenkrupp Encasa, Elevator World Dergisi tarafında 2014 Yılının Projesi ödülüne layık görüldü.



Türkiye pazarında her geçen büyüyerek ürünlerine olan ilgiyle dikkat çeken ThyssenKrupp Encasa Türkiye'de, yükselen yaşam standartları ve uzayan insan hayatı konfor ve yaşam kalitesini yükselten ürün ve hizmetlere olan talebin artmasına yol açmaktadır. ThyssenKrupp Encasa Genel Müdürü Erhan Eriş bu durumu şöyle yorumlamaktadır: "Ürünlerimiz evlerin içinde olduğu kadar kamu alanlarında da hayatı kolaylaştırmakta ve rahat erişilebilirlik sağlamaktadır. Karşımıza çıkacak her duruma uygun, ona özel çözümler sunabilmekteyiz."


Son dönemde ThyssenKrupp Encasa'nın gerçekleştirdiği başarılı projeler arasında, Mimar Sinan Camii platform asansörü kurulumu, Tekirdağ Belediyesi kapsamında okullara ve belediye binalarına ulaşılabilirlik sağlayan 15 adet eğimli ve dikey platform asansör kurulumu ve İstanbul'un gözde mekânlarından Jamie Oliver'in restoranı "Jamie's Restaurant" da kurulan dikey platform asansörünü sayabiliriz


Hürses


Geri Dön