29 / 03 / 2024

Bauhaus Kağıthane şubesi törenle açıldı!

Bauhaus Kağıthane şubesi törenle açıldı!

Atölye, ev ve bahçe uzmanı BAUHAUS’un yeni şubesi Kağıthane’de 24 Mayıs sabahı resmi törenle hizmete açıldı



BAUHAUS Türkiye son şubesini ticaretin başkenti İstanbul’da, kentsel dönüşümün merkezi Kağıthane’de hizmete açtı. 


24 Mayıs Perşembe sabahı BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer’in ev sahipliğinde yapılan özel açılış törenine başta Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu başta olmak üzere kamu, özel sektör ve yerel yönetim temsilcileriyle BAUHAUS ve Eroğlu grubu mensupları katıldı.


Gerek Kağıthane Kaymakamı, gerekse Kağıthane Belediye Başkanı, İstanbul’da Avrupa Yakası’nın en önemli aksı olarak son derece hızlı yatırım bölgesi haline gelen ve kentsel dönüşümün en başarılı örneklerinin gerçekleştirildiği Kağıthane’ye böylesine büyük bir yatırımı gerçekleştirdiği için yapı market uzmanı BAUHAUS Türkiye’yi kutladılar.


Yapılan konuşmalar sonrasında kurdele kesme töreni ve mağaza turu yapıldı.


BAUHAUS 10 yılda 50 Milyon Avro Yatırımı Tamamlamış olacaktır. Sağlanacak istihdam hedefi 10 bin kişidir. Her yıl 2 Şube Yatırımına Devam Edilecektir.


BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer’in Kağıthane Şubesi Açılışı Nedeniyle Açıklamaları


İstanbul’un tarihi kadar köklü bir tarihe sahip olan Kağıthane, Bizans döneminden başlayarak İstanbul’un önemli coğrafyalarından biri olmuştur. Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde şehrin gözde yaşam, eğlence ve ticaret alanlarından olan Kağıthane, geçmişten bugüne ev sahipliği yaptığı tarihi eserleri de açık hava müzesinde sergilemektedir. 


Aynı zamanda kentsel dönüşümün en önemli adreslerinden olan Kağıthane’deki mevcut sanayii alanları, ilçenin tarihi dokusuna zarar vermeden konut, ofis veya aışveriş merkezi projelerine dönüşmektedir. 


İki yanından uluslararası otoyolların geçtiği yaklaşık 500 bine yakın nüfusu olan Kağıthane dönüşüm projeside Kağıthane halkının sosyal yaşamını ve istihdamını da olumlu yönde etkileyecektir. 


Son dönemde hayata geçirilen tüneller ve metro bağlantıları sayesinde İstanbul’a örnek bir ilçe haline gelmekte olan Kağıthane’nin yatırımcılar için cazibesi çok artmıştır. 


Bu yatırımcı için gereken güveni ihdas eden ve yatırımı yönlendiren unsurların tam olarak oluşmasından dolayı Avrupa’nın konusunda öncü kuruluşu BAUHAUS, İstanbul’daki beşinci şubesini Kağıthane’de hizmete açmıştır. 


Kağıthane şubemiz 1 yıl gibi kısa bir sürede anahtar teslim hizmet vermeye hazır hale gelmiştir. 


Yüzde yüz yerli yönetim ve personel kadromuz, azim ve özveri ile bizi bugüne ulaştırmıştır. 


BAUHAUS Kağıthane toplam 500 kişiye iş imkanı sağlayacaktır. Ayrıca, 1000’in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet temin etmek suretiyle istihdam ve üretime katkı sağlamaktadır.


BAUHAUS Türkiye, her zaman, yatırım yaptığı bölgelerdeki, küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan mal ve hizmet temin etmeyi ilke edinmiştir.


BAUHAUS Türkiye, Avrupa’nın 15 ülkesinde 250’nin üzerindeki şubesine ihracat kapılarını aralamakta ve böylece hem bölgesel ekonomiyi güçlendirmiş olmakta hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.


Yerli üretici firmalarımızın Avrupa’daki BAUHAUS şubelerine kaliteli yerli ürünleri ihraç etmelerine, her türlü desteği vermekteyiz.


Türkiye’de hizmet vermeye başladığımız yıllarda %70 yabancı %30 yerli ürün sunan şubelerimiz, bugün başlangıçtaki kaliteyi sürekli arttırarak, %35 yabancı ve %65 yerli ürün çeşidi ile hizmet vermektedir.


BAUHAUS, Türkiye’de her yıl 2 yeni şube açma kararına devam etmektedir. 2012 yılının ikinci yatırımını da Haziran sonunda Antalya’da hizmete açmış olacağız. Şubelerimizin her biri, en az 15.000 metrekare satış alanına sahiptir.


Bu kapsamda BAUHAUS Türkiye tarafından 10 yılda yaklaşık 10.000 kişilik istihdam sağlanmış olacaktır. Öngördüğümüz yatırım tutarı ise  500 Milyon Euro’dur. Bu da BAUHAUS’un Türkiye’nin geleceğine olan güveninin bir teminatıdır. 


www.facebook.com/BauhausTurkiye; www.twitter.com/BauhausTurkiye; www.youtube.com/BauhausTurkiye,  www.foursquare.com/BauhausTurkiye 



Geri Dön