28 / 03 / 2024

TİGEM, Ankara'da büro kiralıyor!

TİGEM, Ankara'da büro kiralıyor!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), tohum, zabrus, zirai mücadele ilacı ve traktör almak, ayrıca büro kiraya vermeküzere ihale açtı.



çeşitli işletmelerin ihtiyacı olarak alınacak ilaçların ihalesine  katılmak isteyenler şartnameyi, Genel Müdürlük Ticaret Daire Başkanlığından satın  alabilecekler. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 1 Nisan 2011  tarihinde saat 14.30 'a kadar TİGEM Genel Evrak Servisine verilecek.

KİRA İHALESİ

TİGEM, Makine İmalat ve İkmal şžube Müdürlüğü (çiftlik Polis Karakolu yanı GAZİ/ANKARA) bünyesinde bulunan 178 metrekarelik taşınmazı büro olarak 2  yıllığına kiraya verecek. İhale, 31 Mart 2011 tarihinde saat 14.30 'da kapalı zarf teklif alma usulü
ile Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde yapılacak. Katılımcılardan 3 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak olan ihaleye ait şartname Genel Müdürlükten temin edilebilecek.

KABİNLİ TRAKTÖR ALINACAK

Öte yandan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, dövizi idare tarafından temin edilmek üzere 20 adet 77-82 kw gücünde ve 11 adet 250-261 KW gücünde FWD,  Kabinli traktörü ithal yoluyla, kapalı teklif usulü ile satın alacak. Söz konusu ihalede geçici teminat miktarı teklif edilecek bedelin yüzde  3 'ü karşılığı tutarında olacak. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi bedel ödeyerek Genel Müdürlük  Ticaret Daire Başkanlığından satın alabilecekler. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 19 Nisan 2011  tarihinde saat 14.30 'a kadar Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Genel Evrak  Servisine verilecek.

AA


Geri Dön