10 / 04 / 2024

TİGEM'den Manisa'da 179 dekar kiralık tarım arazisi!

TİGEM'den Manisa'da 179 dekar kiralık tarım arazisi!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Manisa Tarım İşletmesi´ni 5 yıllığına kiraya verecek



Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Manisa Tarım İşletmesi´ni 5 yıllığına kiraya verecek. Yapılan açıklamalara göre 179.6 dekar arazi ve üzerindeki gayrimenkuller 5 yıllığına tarım yapılmak üzere kiraya verilecek. Arazinin tahmini bedeli bedeli yıllık 50  bin  TL ve geçici teminatı da 10 bin TL olarak belirlendi. İhale 24 Ağustos 2010 günü gerçekleşecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

+++

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), kapalı teklif alma usulü ile Manisa Tarım İşletmesine ait arazi ve bu arazi üzerindeki gayrimenkulleri tarımsal amaç ve faaliyet konuları içerisinde kalmak şartıyla ve üretim faaliyetlerinde bulunmak üzere 5 yıllığına kiraya verecek.

TİGEM´in ihalelere ilişkin duyuru Resmi Gazetenin bugünkü 27654 numaralı sayısında yayımlandı.

Buna göre, TİGEM Manisa Tarım İşletmesine ait 179,06 dekar arazi ve bu arazi üzerindeki gayrimenkulleri TİGEM'in amaç ve faaliyetleri doğrultusunda tarımsal amaç ve faaliyet konuları içerisinde kalmak şartıyla, üretim faaliyetlerinde bulunmak üzere 5 yıllığına kiraya verecek.

İhaleye teklif verenlerin mektuplarını en geç 24 Ağustos 2010 Salı günü saat 14.30;a kadar TİGEM genel evrak servisine vermeleri gerekiyor.
AA


Geri Dön