29 / 03 / 2024

Timsah Arena Stadı yeni sezona hazır!

Timsah Arena Stadı yeni sezona hazır!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Büyükşehir Stadı, yeni sezona yetiştirilmeye çalışılıyor. Recep Altepe, yeni stadın Bursa'nın simgelerinden biri olduğunu vurguladı.



Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye'de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan statta hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve heyecanın da günden güne arttığını belirtti. 


UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadın en kısa sürede tamamlanmasını arzuladıklarını ifade eden Altepe, "Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde yaptığımız en büyük inşaat olan yeni stat, aynı zamanda belediyemizin tarihinde yapılan en büyük eser. Stadı ağustos ayında yapılacak müsabakalara hazırlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 


Altepe, yeni stadın Bursa'nın simgelerinden biri olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 


"Bursa'nın en büyük anıtsal yapılarından biri olan stat, kentimize de ülkemize de değer katacak. Yeni sezonda yeni maçların burada yapılması için bizler büyük heyecanla çalışıyoruz. Artık sahada tüm düzenlemeler bitti, çimler yerlerine yerleşti. Son eksiklerin tamamlanmasıyla çalışmalar birkaç gün içinde bitmiş oluyor. Kısa bir süre sonra saha maç yapılır hale gelecek. Tribünler daha önce tamamlanmıştı, soyunma odaları ve diğer birimlerde de çalışmalar yapıldı. Stadımız görsel olarak muhteşem. Çatısıyla, tüm ambiyansıyla çok etkileyici, güzel bir tesis oldu. Bunu daha da güzelleştirmek için çabalıyoruz. Futbolcu figürleriyle de stadı donatıyoruz. Şampiyon takımdan izler de burada olacak. Bursaspor'un armaları, timsahlar ve diğer armalarla birlikte farklı bir stat olacak." 



Dünya


Geri Dön