18 / 04 / 2024

Timsan İnşaat, Gebze okul ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

Timsan İnşaat, Gebze okul ihalesinde en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze Emlak Konutları'ndaki okul yapımı, alt yapı ve çevre düzenlemeleri işleri için en yüksek teklifi Timsan Turizm İnşaat verdi. Timsan; 6 milyon 874 bin 216 TL'lik teklifte bulundu...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli Gebze Emlak Konutları'ndaki 28 derslikli ilköğretim okulu, spor salonu, ada dışı imar yolu ile altyapı ve çevre düzenleme işleri yapım işi ihalesi sonuçlandı. İhalede 6 milyon 874 bin 216 TL'lik teklif ile Timsan Turizm İnşaat Montaj Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi en büyük teklifi vermiş oldu.

İhalede teklif veren diğer firmalar; Ekom Gıda ve İnşaat Kimya San. ve Tic. Taah. Ltd. Şti., Özbek İnşaat Turizm Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti., Murat Topuzoğlu/ İnşaat Mühendisi, Ekcan İnşaat ve oto. San. Tic. ltd. Şti- Eksan Yapı İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Canlar İnşaat Turizm Ltd. Şti, Demirkaya İnşaat San. ve Tic. Aş. , Mesut Tandoğan/ İnşaat Mühendisi, Zaman ve Mekan Yapı İnşaat Emlak Turizm San. Tic. Ltd. Şti-Denge Yol Yapı İnşaat Taah. Tur. Mad. Nak. ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

 


Geri Dön