25 / 04 / 2024

Timtaş, site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor!

Timtaş, site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor!

Hizmet verdiği alanlarda özverili bir anlayış ile çalışmayı kendine amaç edinen Timtaş, Özel Esencan hastanesi ile yaptığı anlaşma ile hizmet verdiği site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor...



Profesyonel site ve bina yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bir yeniliğe daha imza attı. Hizmet verdiği alanlarda özverili bir anlayış ile çalışmayı kendine amaç edinen Timtaş, Özel Esencan hastanesi ile yaptığı anlaşma ile hizmet verdiği site sakinlerinin sağlık alanında özel hizmetler almasını sağlıyor. 


Hizmetten site sakinleri, yöneticileri ve personeli yararlanabilecek


Hizmet sektörü alanında faaliyet gösteren, merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye genelinde 16 ilde hizmet veren Timtaş Yönetim, yeni yaşam düzeninde gerek duyulan tüm ihtiyaçlara cevap olabilmek adına çalışmalarını ve çözümlerini giderek arttırıyor. Aidat takip – muhasebe, danışmanlık, peyzaj ve bakım, güvenlik, halkla ilişkiler, hukuk, idari işler, personel, temizlik ve teknik alanlar ile ilgili hizmet veren Timtaş Yönetim hizmet götürdüğü alanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla adına hızla duyuruyor. Ar-Ge çalışmalarına oldukça önem veren yönetim şirketi, birçok ilk’e imza atmaya devam ediyor. Yapılan görüşmeler sonucunda şirket merkezinin de olduğu, Esenyurt’ta (İstanbul) bulunan Özel Esencan Hastanesi ile anlaşmaya varıldı. Anlaşma kapsamında yönetim hizmeti verdiği site, rezidans, toplu konut, iş merkezi vb. alanlarda hizmet alan vatandaşların yanı sıra Timtaş Yönetim çalışanları ve personelleri de aynı hizmetlerden yararlanacak.


Günümüz koşullarını iyi okuyabilmenin sonucu


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Timtaş Yönetim İdari ve Mali İşler Müdürü Yakup Yıldız: “Görev aldığımız projelerde site sakinleri açısından firma olarak eksik olduğunu düşündüğümüz sorunları ve ihtiyaçları gündeme alıyoruz. Günümüz koşullarını ve düzenini iyi okuyabilmenin getirileri olarak birtakım çalışmalar yapıp anlaşmalara imza atıyoruz. Bunlardan biri de Özel Esencan Hastenesi ile yapmış olduğumuz protokol.” dedi.


Ücretsiz Hizmet ve İndirim


Protokolün içeriği ile ilgili de bilgi veren Yıldız: “Protokol kapsamında site sakinlerine indirim kartı düzenlenecek; tüm site sakinleri hastanenin muayene, tahlil, laboratuvar, ameliyat vb. hizmetlerinden % 10 indirimli yararlanacak. Yönetim kurulu üyeleri ve site çalışan personelleri ise belirtilen hizmetlerden % 20 indirimli yararlanacak. Esencan Hastanesi tarafından hafta içi her gün siteye 3 kez ücretsiz servis hizmeti ve sürekli olarak ücretsiz ambulans hizmeti verilecek.”


Ecza Dolabı Hediye


“Bunların yanı sıra Esencan Hastanesi tarafından sitelere ecza dolabı hediye edilip, ecza dolabının içerisindeki ihtiyaç olan malzemeler de yine hastane tarafından tedarik edilecek. Her ay eksilen malzemeler ikmal edilecek. Hastane tarafından yönetimin belirlediği sitenin uygun yerlerine pano ya da çerçeve takılacaktır, buralarda hastane etkinlikleri site sakinlerine duyurulacaktır.” ifadelerini kullandı.  


Yeni Protokoller Gelecek


Öte yandan anlaşmanın yanı sıra birçok sektör ile iletişim halinde olduklarını, daha iyi bir hizmet vermek amacıyla bir takım çalışmaların devam ettiğini belirten Yıldız; “Görüşmelerimize devam ediyoruz, yeni protokolleri de yakında duyururuz.” diyerek imzalanan protokollerin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.







Geri Dön