20 / 04 / 2024

Timur Gayrimenkul bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Timur Gayrimenkul bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markasıyla tanınan Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek. Nef Kağıthane 03 projeleri ve Nef Ataköy 22'deki ofis projelerinin yapımı ise sürüyor.



Nef markası altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek. 


Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur 2014 yılı içinde teslimi gerçekleştirilen ofis projeleri arasında Nef Offices Kağıthane 11 ve 2012 yılı Türkiye'nin en iyi ofis projesi seçilen Nef Offices Levent 03'ün bulunduğunu belirterek, 2011 yılı Türkiye'nin en iyi ofis projesi seçilen Nef Offices Dörtlevent 09 projesinin ise bu ay içinde teslim edileceğini kaydetti. 



Erden Timur, Kağıthane Cendere Caddesi üzerindeki merkezi lokasyonuyla dikkat çeken ve Nisan 2016'da teslim edilecek Nef Kağıthane 03 projeleri de ise hem yatırımcüar hem de son kullanıcılar için birçok avantaj sunduklarım aktardı. Timur, şu an satışı devam eden, Kağıthane Cendere Caddesi üzerindeki merkezi lokasyonuyla dikkat çeken ve Nisan 2016'da teslim edilecek Nef Kağıthane 03 projelerinin 143 bağımsız bölümden oluştuğunu kaydederek, "13 katlı home-office bloğu altında ayrıca mağazalar ve otopark alanı da bulunuyor" dedi. 


Nef Offices Levent 03 projelerin ise kiralama sürecinin devam ettiğini aktaran Timur, 110 ofisin bulunduğu Nef Offices Kağıthane ll'de ise yaşamın başladığını kaydederek, "Satışı tamamlanan Nef Offices Dörtlevent 09 projemiz de 292 adet ofis bulunuyor. Aynı zamanda nisan ayında lansmanını yaptığımız Nef Ataköy 22 projemizde de daha satışa çıkarmadığımız 15 bin metrekarelik alana sahip 1 ofis bloğu bulunmakta" diye konuştu. Timur, aynı zamanda nisan ayında lansmanını yaptıkları Nef Ataköy 22 projelerinde ise daha satışa çıkarmadıkları 15 bin metrekarelik alana saA sınıfı ofis kullanıcı kitlesinin giderek genişlerken istanbul'da mevcut ofis stokunun yüzde 90'dan fazlası 250 metrekare veya daha büyük ofis alanlardan oluşuyor.



İstanbul'da faaliyet gösteren firmaların ise ancak yüzde 10'dan azının büyük ofise ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Kaliteli ofis stokunun az olması, şirketlerin büyük çoğunluğunun ev olarak inşa edilmiş apartman dairelerinde faaliyet göstermeye zorlamaktadır. Ofis beklentilerini doğru algılayan sektör şirketleri doğru projelerle çok daha geniş bir kitleye hip 1 ofis bloku bulunduğunu ifade etti. 



Dünyanın en iyileriyle çalışarak yabancıları çekiyor 

Ofis projelerinin, genel projeleri için de yüzde 25lik bir paya sahip olduğunu belirten Timur, dünyanın en ünlü 3 mimarlık ofisi ve en iyi 20 endüstriyel tasarımcısından 12'si üe çalışarak yabancılar üzerinde olumlu bir algı yarattığını aktardı. Timur şunları söyledi: "Projelerimizin hem yatırım avantajı hem de iç tasarımı ve dış mimarisi oldukça yoğun bir ilgi uyandırıyor. Bunların sonucunda önemli sayıda bireysel yabancı yatırımcıya satış gerçekleştirildi." hitap edebilir" dedi. Türkiye'nin bölgenin ağırlık merkezi haline gelmesi ve çok uluslu kuruluşların güçlü ofis talebinin artması ile Türkiye'nin lider ofis merkezleri arasında yerini alacağını belirten Timur, "Pazardaki ticareti yapılabilir ürünün kısıtlılığına rağmen, yatırımcıların ofis pazarına olan ilgilerinin oldukça güçlü olduğu görülmekte. Küresel kullanıcıların dahil olduğu ön-kiralama uygulamalarının artmasıyla, önümüzdeki yıllarda ofis pazarındaki küresel yatırımlann daha da artması beklenmekte" diye konuştu. 


Ofise sinema ve play station odası koydu 

Türkiye'de ilk kez Nef tarafından uygulanan "Foldoffice" sayesinde,büyük ofislerde bile bulunmayan sinema salonundan, play station odasına, squash salonundan fitness salonuna, toplantı odasından arşiv odasına kadar birçok ünite, en küçük metrekareye sahip ofislerin bile kullanımına sunuluyor, ihtiyaç duyulduğu zaman ofis yaşamına eklenip, gerek olmadığında da çıkarılabilecek bu üniteler ile ofis hayatına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor. 


Dünya


Geri Dön