26 / 04 / 2024

Timur Savcı Almanya'dan butik otel satın aldı!

Timur Savcı Almanya'dan butik otel satın aldı!

Berlin'e 2 saat uzaklıkta bir bölgede butik otel alan Timur Savcı burada eşi Banu Savcı ve 3 çocuğuyla birlikte kalacak. Yabancı dilini geliştirmek için bir ayağı New York'ta olacak...



ŞİRKETİ PARA BASIYORDU 

Star TV'deki 'Muhteşem Yüzyıl' ile Kanal D'deki 'Çalıkuşu'nun yapımcısı Timur Savcı 1.5 ay önce aldığı bir kararla 20 yıldır emek verdiği sektöre 2 yıl ara vereceğini açıklamıştı. 3.5 yılda 50 ülkeye sattığı 'Muhteşem Yüzyıl'ı Mayıs'ta bitirecek olan Timur Savcı haftada 700 bin TL kazandığı 'Çalıkuşu'nu da bırakacak. Eylül'de çekmeyi planladığı 'Kösem Sultan'ı bile durdurdu. 2011'de 52 milyon, 2012'de 42 milyon, 2013'te ise 41.5 milyon TL ciro yapan Timur Savcı, Almanya'da turizme soyundu. 


BİR AYAĞI NEW YORK'TA 


Berlin'e 2 saat uzaklıkta bir bölgede butik otel alan Timur Savcı burada eşi Banu Savcı ve 3 çocuğuyla birlikte kalacak. Yabancı dilini geliştirmek için bir ayağı New York'ta olacak. 'Muhteşem Yüzyıl'ı geçen yıla kadar yöneten Yağmur-Durul Taylan kardeşler de geçen yaz İstanbul'daki gayrimenkullerini satmış, film çekmek üzere Amerika-New York'a gitmişlerdi. 


Posta Gazetesi 


Geri Dön