26 / 04 / 2024

Tirebolu'da asfalt ve betonlama çalışmaları devam ediyor!

Tirebolu'da asfalt ve betonlama çalışmaları devam ediyor!

Tirebolu Belediyesi’nin 2015’i ve sonrasında ki her yılı hizmet yılı ilan etmiş olması sebebiyle çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.



Çalışmaları ekip amirleriyle bizzat takip eden Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak konu ile ilgili bilgiler alıyor, eksikliklerin hızla giderilmesi ile ilgili talimatlarını sürekli olarak yineliyor. Farklı noktalarda çalışan ekiplerce yağmur ve kar bastırmadan öncelikli çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.

Başkan Karapıçak, “Bu yıl bizim için çok verimli geçti. Bir taraftan elektrik alt yapısı, diğer taraftan asfalt ve betonlama çalışmaları, su sayaçlarının değiştirilmesi, nüfus hedefine ulaşılması, çevre düzenlemesi gibi birçok konuda ekip sayımızı arttırarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Malum önümüzde kış mevsimi var. Bundan dolayı öncelikli olarak yol problemi çeken mahalle ve sokaklarımızın sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Elektrik alt yapısının da bitmesi ile rahat bir bahar sezonuna da hazırlık yapılmış oluyor. Ayrıca ekiplerimizce şehir aydınlatmaları projemizde hız kesmeden devam ediyor. Bir taraftan olduğumuz mevsime hazırlanırken diğer taraftan da önümüzde ki sezona ilçemizi hazırlıyoruz. Tirebolu bizim için çok kıymetli. Yapacak çok işimiz var. Bizim için sabah akşam tatil mesai farkı hiçbir zaman olmadı ve olmayacakta. Durmadan yorulmadan bu memlekete hizmet edeceğiz” dedi.


Giresun Gazetesi




Geri Dön