25 / 04 / 2024

Titanic Hotels Berlin'de 400 odalı otel açacak!

Titanic Hotels Berlin'de 400 odalı otel açacak!

TİTANİC Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, yatırım planları ve stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eylül ayında Berlin'de 400 odalı otelimizi açmayı planlıyoruz. Kocaeli'nde bir otelimizi hayata geçireceğiz" dedi.



Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün Almanya'da Berlin'de yeni açacakları otel ve önümüzdeki dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Aygün, Almanya Berlin'den sonra Dubai'de de otel yatırımı düşündüklerini söyledi. Turizm gazetecisi Halil Öncü'ye konuşan Aygün, " Her yeni yaptığımız otelimizi daha iyi düşünüyor ve öyle hayata geçiriyoruz. 


Bodrum'daki otelimiz çok iddialı bir proje. Belek'ten sonra açtığımız ve Berlin'in Taksim'i denen bir bölgede yer alan beş yıldızlı Titanic Otelimiz 209 odalı. Çok güzel bir spa-hamamı var. Restoranı, pastanesi ve toplantı salonları ile çok iddialı bir tesis yaptık. Bundan sonra yine Eylül ayında Berlin'de 400 odalı otelimizi açmayı planlıyoruz. Kocaeli'nde bir otelimizi hayata geçireceğiz" dedi.

 

"Akıllı projelere yöneldik" 

Otel yatırımlarında "akıllı projeler"e yöneldiklerini kaydeden Aygün, şöyle devam etti: "Biz nereye otel ihtiyacı varsa onu karşılamak için grup olarak ölçüp biçerek fizibilitesini yapıp öyle hareket ediyoruz. Faizler çok yüksek olduğundan yatırımların geri dönüşü çok zor. Zaten onu ekspertiz raporu ve banka eğer karşılamıyorsa o proje akıllı değildir. Biz hep grup olarak akıllı projelere yöneldik. Şu anda önümüzde duran binlerce proje var ama biz onların içinden akıllılarını seçiyoruz." 


Dubai'de de otel yatırımı düşünüyor 

Dubai'de bir yatırım düşündüklerini söyleyen Aygün, "Önümüzdeki ay Dubai Şeyhi ile beraber orada bir toplantı yapacağız. Titanic Otelini Dubai'de mutlaka görmek istiyoruz diyorlar" şeklinde konuştu. 


Antalya Ekspres Gazetesi


Geri Dön