25 / 04 / 2024

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.




TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor. Dünyanın önde gelen stüdyoları ve Türkiye'nin önemli yapım şirketleriyle işbirliği sonucunda "Sinetivi", "Sinetivi 2", "Sinetivi Adrenalin", "Sinetivi Adrenalin 2", "Sinetivi Karnaval", "Sinetivi Karnaval 2" izleyicilerle buluşuyor. Tivibu, 12 kanalla Türkiye'nin bu alanda en geniş portföye sahip TV platformu oldu. TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar, Tivibu platformunu 2014'ün ilk yarısında 2.8 milyon kişinin kullandığını belirtti. Başar, "Televizyonu salonundan çıkararak, zaman ve mekândan bağımsız bir yayıncılık anlayışıyla 4 ekran deneyimi sunan ilk platformuz. Bu yenilikçi vizyonla içeriğimizi güçlendirmek adına önemli bir yatırım yaparak bugün 12 yeni sinema kanalını kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz. Bu zengin sinema içeriğini en uygun fiyatlar ve kampanyalarla müşterilerimize sunuyoruz" dedi. 


KALİTE KORSANI DURDURDU 

Tüketicinin HD yayın kalitesi, altyazı ve keyifli bir seyir zevki için korsan filmleri tercih etmediğini vurgulayan Tivibu İçerik Direktörü Volkan Üst de "Artık korsan film satışı eskisi gibi popüler değil. İnsanlar yasal platformlarda HD yayın kalitesine sahip filmler izlemek istiyor. Sinetivi tam da bu izleyicinin taleplerine karşılık veriyor" diye konuştu. 



Sabah


Geri Dön