26 / 04 / 2024

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şunay Tuncer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Esenyurt, Doğan Araslı Caddesi, Han Plus AVM'de kuruldu.



TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Şunay Tuncer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


TNC Lojistik Elektrik İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İNŞAAT FAALİYETLERİ a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satma, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat, tadilat, onarım, yenileme, ve boya işleri yapmak. c) Her türlü inşaat malzemesi alım ve satım faaliyetlerinde bulunmak. 2. ELEKTRİK VE ELEKTRONİK FAALİYETLERİ a) Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b) Yurt içinde her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapmak, yaptırmak, taahhütlere girmek, bu işler için gerekli organizasyonları kurmak. 3. LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK FAALİYETLERİ a) Yurt içinde her nevi kara, hava ve deniz vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak.  b) Şirket konusu ile ilgili, yurt içi ve yurt dışı kara , hava, deniz ve demiryolu ile taşıma nakliye ve lojistik hizmetleri işi yapmak. Gümrük idaresi ve yetkili mercilerden izin almak ve gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla, Depo ve Özel Gümrük Antrepoları kurmak işletmek, Bilcümle Türkiye Gümrüklerinde gümrükleme işlemlerini yaptırmak, kombine ve konsolide taşımacılık yapmak. 



Geri Dön