19 / 04 / 2024

TOBB Zeytinburnu projesi Mart 2014'te başlayacak!

TOBB Zeytinburnu projesi Mart 2014'te başlayacak!

Firma: Kalkavan-Gül Yapı-Hasan Sever İnşaat

Proje: TOBB Zeytinburnu Projesi

Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat, iki yıl önce ihalede satın aldığı TOBB Zeytinburnu projesine Mart 2014'te başlıyor. TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, kongre merkezi, otel ve AVM inşa edilecek...




TOBB Zeytinburnu projesi Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Şadan Kalkavan Holding, Hasoğlu Yapı adıyla bilinen Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı işbirliğiyle yükseliyor. Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat TOBB Zeytinburnu arazisini iki yıl önce gerçekleşen ihalede satın aldı.


Kalkavan, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat proje için 1,14 milyar TL asgari bedel taahhüt etti. 73 bin metrekare büyüklükte olan TOBB Zeytinburnu arazisinin sahil yoluna ve deniza 250 metre cephesi var.


Karma projenin inşa edileceği TOBB Zeytinburnu projesinde rezidans, ofis, AVM, otel, kongre merkezi olacak. TOBB Zeytinburnu projesinin bir kısmı imar durumuna bağlı olarak kongre merkezi, lüks otelleri ile turizm yatırımı olarak değerlendirilirken, diğer yarısında rezidans, ofis ve AVM inşa edilecek.



Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön