29 / 03 / 2024

TOBB Zeytinburnu projesinin ruhsat başvurusu Ocak ayında yapılacak!

TOBB Zeytinburnu projesinin ruhsat başvurusu Ocak ayında yapılacak!

Beylikdüzü, İkitelli ve Kavaklı bölgelerinde devam eden konut projeleri olduğunu söyleyen Gül, Zeytinburnu’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arsası üzerindeki 2 milyar liralık projeleri için Ocak ayında ruhsat başvurusu yapacaklarını belirtti.




200 milyon liralık ‘Gül Park Yaşam’ projesinde 6 blokta 564 konut ve 64 mağaza yer alacak. Şirket iki etap halinde inşa ettiği projede ilk bölümü yatırımcılar ve bekarlar, ikinci etabı ise aileler için tasarladı. Stüdyo daireden 3+1 daireye kadar 24 farklı daire seçeneği yer alan projede lansman öncesi yüzde 15 satış yapıldı. Projelerinin E5’e 150 metre mesafede yer aldığını söyleyen Gül Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, yatırımcıya en az yüzde 50 prim vaat ettiklerini ifade etti.


ZEYTİNBURNU’NA 2 MİLYAR LİRA

Beylikdüzü, İkitelli ve Kavaklı bölgelerinde devam eden konut projeleri olduğunu söyleyen Gül, Zeytinburnu’da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arsası üzerindeki 2 milyar liralık projeleri için Ocak ayında ruhsat başvurusu yapacaklarını belirtti. Gül, arsanın yanında yer alan ve 24 Kasım’da Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkacak araziyle de ilgilendiklerini dile getirdi.


Hürriyet


Geri Dön