25 / 04 / 2024

Tokat Belediyesi’nden mahalle düzenleme operasyonu!

Tokat Belediyesi’nden mahalle düzenleme operasyonu!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın güzelleşmesi için çalıştıklarını söyleyerek, “İnşallah bundan sonrada bizim aşkımız, Tokat sevdamız, çalışma kararlılığımız daha da büyüyerek devam edecek” dedi.



Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat’ın güzelleşmesi için 14 aydır gayretle çalıştıklarını ifade ederek, “İnşallah bundan sonrada bizim aşkımız, Tokat sevdamız, çalışma kararlılığımız daha da büyüyerek devam edecek” dedi.


Tokat Belediyesi ekipleri tarafından yapılan mahalle operasyonlarının ikinci yılı çalışmaları başlatıldı. Başkan Eroğlu’nun talimatları ile Oğulbey Mahallesi’ne giren ekipler parke, yol, temizlik, alt yapı gibi çalışmalara başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Eroğlu, geçen yıl göreve geldiklerinde ekiplerle mahalleye girip eksiklerini tamamlama şeklinde yaptıkları çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Geçen yıl 20 mahallede bu çalışmayı yaptık. Devamında kış dönemi ile birlikte ara verdiğimiz çalışmaların bahar ayı ile birlikte Oğulbey Mahallesi’nden yeninden başlatıyoruz. Tüm ekiplerimize arkadaşlarımız 4-5 gün boyunca mahallenin eksiklerini hallederek başka bir mahalleye başlayacağız. Kasım ayına kadar diğer mahallerimizde de bu çalışmayı yaparak tüm mahallelerimizin sorunlarını çözmüş olacağız” dedi.


Tokat’ın güzelleşmesi için 14 aydır gayretle çalıştıklarını ifade eden Başkan Eroğlu, “Hizmet anlamında elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Bunun takdiri aziz milletimizin. Hizmetler tek başına yetmiyor. Birçok sosyal, kültürel faaliyetlerle insanların birebir dertleri ile dertlenerek, sohbet ederek gönüllerini hoş eylemeye çalıştık İnşallah bundan sonrada bizim aşkımız, Tokat sevdamız, çalışma kararlılığımız daha da büyüyerek devam edecek. İnsanlarımızın bize vermiş olduğu bu görevi en layıkıyla yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Oğulbey Mahallesi’nde belediye tarafından yapılan çalışmalarda ayrıca Ermeni mezarlığında çevre düzenlemesi ile metruk binaların yıkımına başlandı.



Hürriyet Yerel







Geri Dön