18 / 04 / 2024

Tokat Niksar Belediyesi her mahallesi spor sahası yapıyor!

Tokat Niksar Belediyesi her mahallesi spor sahası yapıyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor. Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.



Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor.

Niksar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekiplerce ilçe genelinde daha önce tespit edilmiş mülkiyeti Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.

İlçeye büyük katkısı olacak modern sosyal alanlar inşa etmek için kolları sıvayan Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, şu anda Aydınlıkevler ve Fatih Mahallesi’nde yapımı devam eden 1 çim futbol sahası, 1 voleybol sahası aile oturma bankları, yürüyüş koşu alanlarının bulunacağını ve çocuklar içinde oyun gruplarının olduğu semt sahaları örnek modern spor alanlarını her mahallede kuracaklarını belirtti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, “Her geçen gün daha da modernleşen her anlamda güzelleşen Niksar’ımızın her mahallesinde örnek semt sahaları örnek modern spor alanlarını için kollarımızı sıvadık ve gerekli çalışmalarımızı hızlı bir tempo ile yürütüyoruz. Kısa bir süre içerisinde birçok mahallemiz bu sosyal tesislerine ve spor alanlarına kavuşacak. Spor yapmak için uzak yerlere gitmeye ihtiyaç duymayacak özellikle çocuklarımız, gençlerimiz ve spor yaparak zinde kalmak isteyen vatandaşlarımız artık kendi mahallelerinde aileleriyle hoşça vakit geçirebilecekler, yürüyüş yapabilecekler. Niksar dışarıdan gelen misafirlerimiz de havası, suyu, doğal güzellikleri ile ön plana çıkan ve günden güne hızla değişerek modernleşen Niksar’ımıza daha da hayran kalacaklar” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön