19 / 04 / 2024

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihaleye çıkacak!

Tokat Niksar Kapalı Otopark ve Semt Pazarı ihaleye çıkacak!

Tokat Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özcan Niksar'ın geleceğine yön veren çalışmaların devamının geleceğini bildirdi.



Niksar'ın en güzel hizmetleri hak ettiğini ve bu konuda projeleri tek tek uygulayacaklarını belirten Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, projelerin uygulanmasıyla beraber yepyeni bir Niksar inşa edeceklerini söyledi. Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Niksar Belediye Başkanı olarak 30 Mart'ta halkımız bize bir yetki verdi. Bu yetkiyi tüm halkımız ile kullanıyoruz. Bizler yapacağımız çalışmalarla kendilerine en güzel hizmeti vereceğiz" dedi. 


YAZ-KIŞ UYGUN ALAN 


Bu kapsamda Kapalı Otopark ve Semt Pazarı çalışmamız şekillenmeye başladığı bilgisini veren Başkan Özcan, "İnşallah en kısa sürede Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizi ihaleye çıkaracağız. Kapalı otoparkla şehir merkezinde büyük bir trafik sorununu çözüme kavuşturacağız. Aynı zamanda kapalı semt pazarıyla hem pazarcı esnafımızın yaz-kış uygun bir alanda satış yapmasını hem de vatandaşlarımızm uygun koşullarda alışverişini düzenlemiş olacağız. Yapacağımız çalışmalar günü kurtarmak değil, geleceğe yön veren projelerdir. Bu şekildeki projelerimiz devam edecek. Her yapacağımız çalışma halkımızla istişare yaparak gerçekleştiriyor. Bu memleket hepimizin. Hepimiz bu gök kubbe altında aynı havayı soluyoruz. Biz bunun bilinci içerisindeyiz. Allah'ım izin verirse bu memleket için büyük projeleri hayata geçireceğiz." 


SORUNLARI BİLİYORUZ 


"Niksar'da ne gibi sıkıntılar var, sorunlarımız nelerdir hepsinin farkındayız" diyen Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, "Her hafta çalışma planı yaparak bu sorunları aşmak için mesai mefrumu gözetmiyoruz. Ekiplerimizle bir bütün halinde koordineli bir şekilde çalışıyoruz. İlçemizin refah seviyesi ne kadar yükselirse bu bizim için gurur kaynağı olur. Buna uygun çalışmalar yapıyoruz. Yaşanabilir bir Niksar hedefliyoruz. İnşallah hep beraber böyle güzel işler yapacağız" diye konuştu. 




Star Ek


Geri Dön