25 / 04 / 2024

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Tokat Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı geliyor!

Yeni yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, 2016 yılının proje yılı olacağını söyledi. Özcan, Niksar'a kapalı otopark ve semt pazarı inşa edileceğini belirtti.



Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan yeni yılda yapılacak projeler hakkında açıklamalar yaptı. 2016 yılında birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Belediye Başkanı Özcan; "2016 yılında planladığımız projeleri uygulamaya koyacağız. Bunlardan bir tanesi Kapalı Otopark ve Semt Pazarı projemizdir. Projemizde belirli bir noktaya kadar geldik. Son olarak proje dahilinde kamulaştırdığımız Avcılar Kulübü denilen kahveyi yıkacağız. Bu yıl içinde ise bu projemizi ihaleye çıkartarak kısa sürede bitirmek için gerekli çalışmayı yapacağız. İlçemiz bu proje ile birçok sorunu da çözmüş olacak. Hem otopark sorunu hem de pazarcılarımızın rahat bir ortamda mevsimsel zorluk yaşamadan tezgahlarını açabilecekler. 


Vatandaşlarımız araçlarını otoparkta park ederek istedikleri gibi alışveriş yapabilecekler. Bir diğer projemiz ise Kent Park projemizdir. İlçemizde meydan sıkıntımız var. Vatandaşlarımızın gönülleri istediği gibi zaman geçirebilecekleri bir alan ilçe merkezimizde maalesef yok. Bunun için bizde eski Devlet Şu İşlerinin bulunduğu alanda Kent Park projemizi hayata geçireceğiz. Kent Park projemizin içerisinde kafeler, yürüyüş yolları, havuzlar ve bir adet kültür merkezi bulunuyor. İlçemize nefes alacak bir alan inşa edeceğiz. Bu projemizi de inşallah bu yıl içerisinde ihaleye çıkartarak kısa sürede bitirmek istiyoruz" dedi. 


Hürsöz Gazetesi


Geri Dön