25 / 04 / 2024

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın!

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın!

TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesi yarın yapılacak. Kira öder gibi işyeri ve konut sahibi yapan TOKİ, yüzde 10 peşinatla ödeme fırsatı sunuyor.



TOKİ mülkiyetinde yer alan 156 işyeri ile 32 konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmaz, yarın  gerçekleştirilecek açık artırma ile satışa sunuluyor.


TOKİ kira öder gibi işyeri ve konut sahibi yapıyor. Yüzde 10 - 15 - 25 peşinatla, 120 - 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor.  İhale Turyap tarafından düzenlenecek. 


TOKİ 156 adet işyeri ile 32 adet konut açık artırma ihalesine ilişkin  bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek. 


TOKİ tarafından açık artırma ile satışa sunulan konut ve işyerleri Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır,  İstanbul  , Kahramanmaraş, Kırkkale, Kayseri, Kütahy, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Osmaniye,Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Trabzon, Zonguldak illerinde yer alıyor. 



Açık artırma duyurusu için tıklayın



Geri Dön