23 / 04 / 2024

TOKİ 156 işyeri ile 32 konutu bugün satışa sunuyor!

TOKİ 156 işyeri ile 32 konutu bugün satışa sunuyor!

TOKİ, mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmazı bugün açık artırma ile satışa sunuyor. TOKİ, yüzde 10 - 15 - 25 peşin ve 120 - 240 ay vade ile ödeme fırsatı sunuyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mülkiyetinde bulunan 156 adet işyeri ile 32 adet konut olmak üzere toplam 188 adet taşınmaz,bugün gerçekleştirilecek açık artırma ile satışa sunuyor. 


TOKİ işyeri ve konut satış işlemlerine yönelik tanıtım ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap A.Ş.tarafından yapılıyor. TOKİ'nin açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek.


Ayrıca, açık artırma gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda ve banka şubelerinde başvuru kabul edilecek. 


TOKİ, yüzde 10 - 15 - 25 peşin, 120 - 240 ay vade ile kira öder gibi işyeri ve konut sahibi olma fırsatı sunuyor. Fiyatlar 13 bin TL'den başlıyor.


TOKİ, Başkent Ankara'da 8 taşınmazı, İstanbul Kayabaşı'nda 3, Bursa Nilüfer, Orhangazi ve Yıldırım ilçelerinde 7 işyerini satışa sunacak.


TOKİ'nin satışa sunduğu taşınmazlar şu illerde; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır,  İstanbul  , Kahramanmaraş, Kırkkale, Kayseri, Kütahy, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Osmaniye,Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Trabzon, Zonguldak.



Açık artırma duyurusu için  tıklayın



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com



Geri Dön