29 / 03 / 2024

TOKİ 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor!

TOKİ 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ); 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor. Açık artırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmazlar, yüzde 10-15-25 peşin ve 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak.



Müzayede, 11 Ağustos'ta İstanbul Şişli'de bulunan Turyap Müzayede Salonu'nda yapılacak. 


NEREYE BAŞVURULACAK? 

Açık artırmada; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde, 97 işyeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmazın satışı yapılacak. Kuzey  Ankara  Kentsel Yenileme Projesi'nde 16 konut da satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Bu konutlar 100 bin lira üzerinden açık artırmaya çıkarılacak. İstanbul Gaziosmanpaşa Taşoluk'ta 2 işyeri, Küçükçekmece Kayabaşı'nda bir işyeri de satışa çıkarıldı. Kayabaşı'ndaki işyeri için 60 bin lira fiyat belirlendi.


MÜLTECİ KAMPI İNŞA EDECEK

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göç İdaresi Başkanlığı ile işbirliği yaparak, mülteci kampları inşa edeceklerini açıkladı. Turan, "Mülteci kamplarıyla ilgili olarak, Göç İdaresi Başkanlığımız ile  TOKİ  olarak ortak bir çalışmamız var. Bundan sonra Göç İdaresi'nin mülteci kamplarıyla ilgili çalışmalarında ikili protokollerimiz olacak" şeklinde konuştu.


TAKVİM


Geri Dön