28 / 03 / 2024

TOKİ 290 iş yeri ile 4 konutu satışa çıkardı!

TOKİ 290 iş yeri ile 4 konutu satışa çıkardı!

TOKİ, 28 ilde 290 iş yeri ile 3 ilde 4 konutu 28 Nisan 2017 tarihinde Açık Artırma ihale yönetimi ile satışa sunacak.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 28 ilde 290 iş yeri ile 3 ilde 4 konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.


Alıcılar Adana, Adıyaman, Amasya, Bitlis, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Nevşehir, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerine  %25 peşin, 120 ay vade seçeneği ile sahip olabilecek.


Ayrıca Ankara, Sivas ve Trabzon’da bulunan konutları ise  %12 veya %25 peşin, 120 ya da 180 ay vade seçenekleriyle satın alabilecekler.


Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazların bazıları şöyle;


  1. Adana, Kozan, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir’de iş yerleri
  2. Bitlis Merkez’de 109 iş yeri
  3. Denizli Pamukkale Karahayıt’ta iş yerleri
  4. Giresun Merkez’de iş yerleri
  5. İstanbul, Başakşehir, Fatih, Gaziosmanpaşa ve Küçükçekmece’de iş yerleri
  6. Kırşehir Kaman’da iş yerleri
  7. Şanlıurfa, Viranşehir’de ticaret merkezi içinde iş yerleri
  8. Trabzon Zağnos Vadisi’nde iş yerleri


Açık Artırma 20 Nisan 2017, saat 13:30’da TOKİ’nin  Ankara  Bilkent’teki merkezi ile Radisson Blue Hotel Şişli/ İstanbul adreslerinde gerçekleştirilecek. Ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek.



Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 28 ilde 290 iş yeri ile 3 ilde 4 konut, açık artırma yöntemiyle satışa sunuldu. 


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana, Adıyaman, Amasya, Bitlis, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Nevşehir, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon'da 290 iş yeri satılacak. Bu gayrimenkullere yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneğiyle sahip olunabilecek.


Ankara, Sivas ve Trabzon'da alıcıya sunulan konutlar ise yüzde 12 veya yüzde 25 peşin, 120 ya da 180 ay vade seçenekleriyle satın alınabilecek.


Açık artırma kapsamında satışa sunulan taşınmazlardan bazıları şunlar:


"Adana, Kozan, Sarıçam, Seyhan ve Yüreğir'de iş yerleri, Bitlis Merkez'de 109 iş yeri, Denizli Pamukkale Karahayıt'ta iş yerleri, Giresun Merkez'de iş yerleri, İstanbul, Başakşehir, Fatih, Gaziosmanpaşa ve Küçükçekmece'de iş yerleri, Kırşehir Kaman'da iş yerleri, Şanlıurfa, Viranşehir'de ticaret merkezi içinde iş yerleri, Trabzon Zağnos Vadisi'nde iş yerleri."


Açık artırma, 20 Nisan Perşembe günü, saat 13.30'da, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezi ile İstanbul Şişli Radisson Blue Hotel'de gerçekleştirilecek.


Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "www.turyap.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek. 


AA


Geri Dön