28 / 03 / 2024

TOKİ 3 yılda 286 hastane inşa etti!

TOKİ 3 yılda 286 hastane inşa etti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirtti.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 hastane inşa ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirterek, "Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı. Ben iddia ediyorum bunların her bırı özel hastane standardının üzerinde hastaneler" dedi. 


TOKİ Başkanı Turan, Alanya ilçesinde  TOKİ  tarafından yapılan 300 yataklı bölge hastanesinin inşaatında inceleme yaptı. İnşaat hakkında yetkililerden bilgi alan Turan, ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge hastanesinin özelliklerinin, Antalya'daki modem özel hastanelerde bile nadir bulunduğunu söyledi. Antalya ziyaretlerinde Kepez ve Serik devlet hastanelerini incelediğini kaydeden Turan, şöyle konuştu:"Tamamı tek ve iki yataklı yapılan bir hastane. Türkiye'nin tamamında da Sağlık Bakanlığına son 3 yılda 286 tane hastane inşa ettik ve ediyoruz. Bu bizim için büyük sevinç ve mutluluk kaynağı. Ben iddia ediyorum bunların her biri özel hastane standardının üzerinde hastaneler. "Alanya ziyareti öncesi Antalya'da gerçekleştirdiği ziyaretler hakkında da bilgi veren Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile yaptıkları görüşmelerde turizm sektöründe çalışan, alt gelir gurubundaki kişilerin konut sahibi olmasında ciddi bir sorun olduğunu tespit ettiklerini anlattı. 



Yenigün



Geri Dön