28 / 03 / 2024

TOKİ 34 ilde arsa, konut ve işyeri satıyor!

TOKİ 34 ilde arsa, konut ve işyeri satıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arsa, konut ve işyeri müzayedesi düzenliyor. Toplam 34 ilden gayrimenkullerin satışa çıkarılacağı müzayede 7 Nisan Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek.



TOKİ arsa, konut ve işyeri müzayedesi düzenliyor. Müzayedede Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir,Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Nevşehir, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli ve Yozgat'tan konut, işyeri ve arsalar satışa çıkıyor.


TOKİ  arsa, konut ve işyeri müzayedesi canlı bağlantıyla İstanbul TURYAP Genel Müdürlük Müzayede Salonu'ndan ve  Ankara  Bilkent'te bulunan  TOKİ  Konferans Salonu'nda gerçekleştirilenecek.


7 Nisan Perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek müzayedede yüzde 15 peşin 120 ay vadeli işyerleri, yüzde 10 peşin 96 ay, yüzde 12 peşin, yüzde 15 peşin 120 ay vade seçenekleri sunulan konutlar satılacak.


Açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılan gayrimenkuller;

- Kuzey Ankara 3-4-5-11 ve 16. Etaplar, Ankara Eryaman 10. Etap, Karabük Safranbolu, Konya Ereğli, Tokat Zile,  İstanbul Fatih Sulukule'de bulunan 26 adet konut,

- Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzincan, Erzurum, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kütahya, Malatya, Manisa, Nevşehir, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Tunceli ve Yozgat'ta bulunan 180 adet işyeri,

-  Adana  Seyhan, İstanbul Başakşehir ve Kayabaşı'nda bulunan akaryakıt- LPG imarlı arsalar,

- Denizli Pamukkale ve Karahayıt'ta 10 adet termal pansiyon,

- Ankara Eskişehir Yolu Turkuaz Vadisi'hde komple spor tesisi,

- İstanbul Kayabaşı 15,16, 19. bölgelerde, Hadımköy ve Taşoluk'ta büfeler dükkanlar,

- İstanbul Fatih Sulukule'de 4 adet sivil mimari örneği müstakil ev,

- Urfa Viranşehir'de hastanesi karşısında 50 adet dükkan.


Taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiler ve satış şartları toki.gov.tr adresinde ve turyap.com.tr'de yayınlanıyor.

Tel: 444 27 80

Meryem KURTULDU/ Emlakkulisi.com



Haber AA'da şu şekilde yer aldı;



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde de 10 arsayı satışa çıkardı. 


TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, 34 ildeki taşınmazların satışının gerçekleştirileceği açık arttırma 7 Nisan'da yapılacak. 


Bu kapsamda Ankara'da 19 konut ve 1 spor salonun satışı yapılacak, Kuzey Ankara Projesi'nde yer alan 3+1 ve 4+1 planındaki 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak.


Etimesgut ilçesinde 1+1 planında 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu'da (Turkuaz Vadisi) 1 spor salonu da açık arttırma ile satılacak taşınmazlar arasında bulunuyor.


İstanbul'da 18 iş yeri, 4 konut

İstanbul'da ise 18 iş yeri ve 4 konut satışa sunuluyor.


Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesinde 15, Gaziosmanpaşa'da 2 ve Çatalca'da 1 iş yeri, 60 bin liradan başlayan fiyatlarla açık arttırmada satılacak. Fatih Sulukule'de ise 1+1, 2+1 ve 3+1 planında 4 konutun satışı yapılacak.


Denizli Karahayıt'ta pansiyon, Şanlıurfa'da 53 iş yeri satılıyor

TOKİ, kendine has kırmızı termal suyu ile ünlü Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karahayıt'ta, 10'u pansiyon olmak üzere 14 iş yerini de açık arttırma ile yatırımcılara sunacak.


Termal turizmin önemli merkezlerinden Karahayıt'ta 4 iş yeri, 5 küçük pansiyon ve 5 büyük pansiyon 240 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak. Çal ilçesinde de 1 iş yerinin satışı yapılacak.


Şanlıurfa'da da 53 iş yeri alıcıya sunulacak taşınmazlar arasında bulunuyor. İş yerlerinin 50'si Viranşehir ilçesinde, 3'ü de merkezde yer alıyor. Viranşehir'deki iş yerleri 115 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 


Adana'nın Kozan ilçesinde 3, Seyhan ilçesinde 4 olmak üzere toplam 7 iş yeri 40 bin liradan, Çorum'da 9 iş yeri 20 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.


Açık artırmada taşınmazlar yalnızca vadeli olarak satışa sunulacak.


Adana; Kozan, Seyhan, Afyonkarahisar; Dinar, Ağrı; Fırat Mahallesi, Ankara; Turkuaz Vadisi Spor Salonu, Balıkesir; Sındırgı, Batman; Merkez 3. Bölge, Bolu; Mengen 2. Etap, Yeniçağa, Bursa; Gürsu, Orhangazi 3. Etap, Çankırı; Çerkeş, Çorum; Merkez, Denizli; Çal 1. Etap, Karahayıt, Diyarbakır; Bismil, Edirne; Lalapaşa, Erzincan; Çayırlı, Üzümlü, Bayırbağ, Erzurum; Aşkale, Hatay; Belen, Iğdır; Tuzluca, İstanbul; Çatalca, GOP, Kayabaşı 15., 16., 19. Bölge, Kahramanmaraş; Afşin, Kayseri; Bünyan, Yahyalı, Kırıkkale; Balışeyh, Kırşehir; Kaman, Kütahya; Şaphane 3. Etap, Malatya; Merkez, Manisa; Demirci, Nevşehir; Hacıbektaş 2. Etap, Siirt; Merkez, Sivas; Gemerek, Şanlıurfa; Maşuk, Viranşehir, Tokat; Dedeli, Trabzon; Bahçecik Zağnos, Tunceli; Mazgirt, Yozgat; Boğazlıyan, Merkez 2. Bölge ve Sarıkaya 2. Etap projelerinde yer alan iş yerleri yüzde 15 peşin ve 120 ay vade ile satışa çıkarılacak.


Kuzey Ankara Projesi'nde yer alan konutlar yüzde 10'u peşin 96 ay, yüzde 15'i peşin 108 ay ve yüzde 25'i peşin 120 ay, Karabük Safranbolu, Konya Ereğli ve Tokat Zile projelerinde yer alan konutlar yüzde 12'si peşin 180 ay, Ankara Eryaman ve İstanbul Sulukule projelerinde yer alan konutlar yüzde 25'i peşin 120 ay vade seçenekleri ile satılacak.


İstanbul, Adana ve Samsun'da 10 arsa

7 Nisan'da düzenlenecek ihale kapsamında İstanbul'da 2, Adana'da 7 ve Samsun'da 1 olmak üzere toplam 10 arsa satışa sunulacak.


Bu kapsamda, İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanının satışı yapılacak.


Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu'da 5 konut alanı, Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa'da 1 Akaryakıt-Lpg istasyonu ile 1 ticaret alanı olmak üzere toplam 7 arsa yatırımcıya sunulacak.


Samsun'un Canik ilçesine bağlı Hacıismail'de de 1 ticaret alanı satılacak taşınmazlar arasında yer alıyor.


Müzayede, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde saat 13.30 yapılacak.


Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "www.turyap.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek.


AA





Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde de 10 arsayı satışa çıkardı. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, 34 ildeki taşınmazların satışının gerçekleştirileceği açık arttırma 7 Nisan'da yapılacak. 


İSTANBUL'DA ACIK ARTTIRMA 


Bu kapsamda Ankara'da 19 konut ve l spor salonun satışı yapılacak, Kuzey Ankara Projesi'nde yer alan 3+1 ve 4+1 planındaki 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. İstanbul'da ise 18 iş yeri ve 4 konut satışa sunuluyor. Başakşehir ilçesi Kayaşehir bölgesinde 15, Gaziosmanpaşa'da 2 ve Çatalca'da 1 iş yeri, 60 bin liradan başlayan fiyatlarla açık arttırmada satılacak. 



Yeni Şafak




Haber Milliyet Ankara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), aralarında İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde de 10 arsayı satışa çıkardı. TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, 34 ildeki taşınmazların satışının gerçekleştirileceği açık arttırma 7 Nisan'da yapılacak. 

Bu kapsamda Ankara'da 19 konut ve 1 spor salonun satışı yapılacak, Kuzey Ankara Projesi'nde yer alan 3+1 ve 4+1 planındaki 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. Etimesgut ilçesinde 1+1 planında 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu'da (Turkuaz Vadisi) 1 spor salonu da açık arttırma ile satılacak taşınmazlar arasında bulunuyor. 

Açık artırmada taşınmazlar yalnızca vadeli olarak satışa sunulacak. Adana; Kozan, Seyhan, Afyonkarahisar; Dinar, Ağrı; Fırat Mahallesi, Ankara; Turkuaz Vadisi Spor Salonu, Balıkesir; Sındırgı, Batman; Merkez 3. Bölge, Bolu; Mengen 2. Etap, Yeniçağa, Bursa; Gürsu, Orhangazi 3. Etap, Çankırı; Çerkeş, Çorum; Merkez, Denizli; Çal 1. Etap, Karahayıt, Diyarbakır; Bismil, Edirne; Lalapaşa, Erzincan; Çayırlı, Üzümlü, Bayırbağ, Erzurum; Aşkale, Hatay; Belen, İğdır; Tuzluca, İstanbul; Çatalca, GOP, Kayabaşı 15., 16., 19. Bölge, Kahramanmaraş; Afşin, Kayseri; Bünyan, Yahyalı, Kırıkkale; Balışeyh, Kırşehir; Kaman, Kütahya; Şaphane 3. Etap, Malatya; Merkez, Manisa; Demirci, Nevşehir; Hacıbektaş 2. Etap, Siirt; Merkez, Sivas; Gemerek, Şanlıurfa; Maşuk, Viranşehir, Tokat; Dedeli, Trabzon; Bahçecik Zağııos, Tunceli; Mazgirt, Yozgat; Boğazlıyan, Merkez 2. Bölge ve Sarıkaya 2. Etap projelerinde yer alan iş yerleri yüzde 15 peşin ve 120 ay vade ile satışa çıkarılacak. Kuzey Ankara Projesi'nde yer alan konutlar yüzde 10'u peşin 96 ay, yüzde 15'i peşin 108 ay ve yüzde 25'i peşin 120 ay, Karabük Safranbolu, Konya Ereğli ve Tokat Zile projelerinde yer alan konutlar yüzde 12'si peşin 180 ay, Ankara Eryaman ve İstanbul Sulukule projelerinde yer alan konutlar yüzde 25'i peşin 120 ay vade seçenekleri ile satılacak.Müzayede, TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde saat 13.30 yapılacak. Ayrıntılı bilgiye "www.toki.gov.tr" ve "www. turyap.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek. 



Milliyet Ankara


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetleriyle sektöre yön veren TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin mülkiyetinde bulunan 34 ildeki taşınmazları 7 Nisan’da açık artırma ile satışa çıkarıyor. 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde 10 arsa müzayedede alıcılarla buluşuyor. TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde saat 13:30’da yapılacak müzayede kapsamındaki iş yeri ve konutlar yalnızca vadeli olarak, arsalar ise peşin satılıyor. 


İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri; Ankara, İs tanbul, Adana, Konya ve Tokat’ta 26 konut; İstanbul, Adana ve Samsun’da 10 arsa satılıyor. 


İş yerleri 40 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

İstanbul’da Başakşehir ilçesi Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa’da 2 ve Çatalca’da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Fatih (Sulukule) ilçesindeyse 4 konutun satışı yapılıyor. Ankara’da Kuzey Ankara Projesinde yer alan 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor. Eryaman 10. etapta 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu’da  (Eskişehir Yolu-Turkuaz Vadisi) spor salonu da açık artırma ile satılacak taşınmazlar arasında bulunuyor. Şanlıurfa Viranşehir hastane karşısında bulunan 50 adet dükkan ve Merkez Maşuk’ta yer alan 3 adet dükkan 115.500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkıyor. Adana’nın Kozan ilçesinde 3, Seyhan ilçesinde 4 olmak üzere toplam 7 işyeri 40 bin liradan, Ağrı Me rkez’de 15 adet dükkan 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


İstanbul, Adana ve Samsun’da 10 arsa müzayedeye çıkıyor

İkisi İstanbul’da, yedisi Adana’da ve biri Samsun’da olmak üzere toplam 10 adet arsa yatırımcıya sunuluyor. Taşınmazlar arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir’de 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı, Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu’da 5 konut alanı hissesi ile Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa’da 1 Akaryakıt-Lpg istasyonu ile 1 ticaret alanı olmak üzere toplam 7 arsa; Samsun’un Canik ilçesine bağlı Hacıismail’de de 1 ticaret alanı bulunuyor. 


Türkiye’nin her yerinden müzayedeye katılmak mümkün 


Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yeri ne getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler kontenjan sınırı bulunmayan müzayedeye katılabiliyor. Açık artırma, TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki konferans salonu merkez olmak üzere, İstanbul’dan katılmak isteyenler için Turyap’ın Şişli Plaza’da bulunan müzayede salonundan eş zamanlı gerçekleşiyor.  Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden teklif vermek isteyenler www.turyap.com.tr adresinden 6 Nisan akşamına kadar kayıt yaptırmak şartıyla açık artırmaya online katılım sağlayabiliyor. 



Haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde 10 arsa müzayedede alıcılarla buluşacak. TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde yapılacak müzayede kapsamındaki iş yeri ve konutlar yalnızca vadeli olarak, arsalar ise peşin olarak satışa çıkarılacak. İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri, Ankara, İstanbul, Adana, Konya ve Tokat’ta 26 konut, İstanbul, Adana ve Samsun’da 10 arsa satılcak.


İstanbul’da Başakşehir ilçesi Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa’da 2 ve Çatalca’da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılcak. Fatih (Sulukule) ilçesindeyse 4 konutun satışı yapılacak. Ankara’da Kuzey Ankara Projesinde yer alan 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulması planlanıyor. Eryaman 10. etapta 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu’da  (Eskişehir Yolu-Turkuaz Vadisi) spor salonu da açık artırma ile satılacak taşınmazlar arasında bulunuyor. Şanlıurfa Viranşehir hastane karşısında bulunan 50 adet dükkan ve Merkez Maşuk’ta yer alan 3 adet dükkan 115 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkıyor. Adana’nın Kozan ilçesinde 3, Seyhan ilçesinde 4 olmak üzere toplam 7 işyeri 40 bin liradan, Ağrı Merkez’de 15 adet dükkan 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 


Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabilecek.  

Star 




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye'nin 34 ilinde 180 işyeri, 5 ilinde 25 konut ve 3 ilinde 10 arsa satacak. Taşınmazlar, TURYAP'IN 7 Nisan'da düzenleyeceği açık artırma ile satılacak. Ankara Bilkent'te yapılacak müzayede de iş yeri ve konutlar yalnızca vadeli, arsalar ise peşin olarak sahiplerini bulacak. İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri; Ankara, İstanbul, Adana, Konya ve Tokat'ta 26 konut; İstanbul, Adana ve Samsun'da 10 arsa satılacak. 


İstanbul'da neler var? 


İstanbul'da Başakşehir Kayaşehir 19. bölgede 15, Gaziosmanpaşa'da 2 ve Çatalca'da 1 iş yeri 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. Fatih Sulukule'de ise 4 konutun satışı yapılacak. Ankara'da Kuzey Ankara projesinde yer alan 16 konut, 80 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. Eryaman 10. etapta 3 konut ile Yenimahalle Yukarıyurtçu'da (Eskişehir YoluTurkuaz Vadisi) spor salonu da açık artırma ile satılacak taşınmazlar arasında. Şanlıurfa Viranşehir hastane karşısında bulunan 50 dükkan ve Merkez Maşuk'ta yer alan 3 dükkan 115 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkacak. Adana'nm Kozan ilçesinde 3, Seyhan ilçesinde 4 olmak üzere toplam 7 işyeri 40 bin liradan, Ağrı Merkez'de 15 dükkan 60 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 


6 NİSAN SON GÜN! 


Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler müzayedeye katılabilecek. Kontenjan sınırı da yok. Müzayedeye İstanbul'dan katılmak isteyenler için Turyap'ın Şişli Plaza'da bulunan müzayede salonundan eş zamanlı gerçekleşecek. Türkiye'nin her yerinden internet üzerinden teklif vermek isteyenler de Turyap'ın internet adresinden 6 Nisan akşamına kadar kayıt yaptırmak şartıyla açık artırmaya katılabilecek. 


NEREDE? 

İkisi İstanbul'da, yedisi Adana'da ve biri Samsun'da olmak üzere toplam 10 arsa yatırımcıya sunulacak. Taşınmazlar arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı, Adana'nm Sarıçam ilçesine bağlı Akkuyu'da 5 konut alanı hissesi ile Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa'da 1 Akaryakıt-Lpg istasyonu ile 1 ticaret alanı olmak üzere toplam 7 arsa; Samsun'un Canik ilçesine bağlı Hacıismail'de de 1 ticaret alanı bulunuyor. 


Posta




Haber Eskişehir Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin mülkiyetinde bulunan 34 ildeki taşınmazları 7 Nisan'da açık artırma ile satışa çıkarıyor. 34 ilde 180 iş yeri, 5 ilde 26 konut ve 3 ilde 10 arsa müzayedede alıcılarla buluşuyor. TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde saat 13:30'da yapılacak müzayede kapsamındaki iş yeri ve konutlar yalnızca vadeli olarak, arsalar ise peşin satılıyor. İstanbul, Ankara, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Kayseri, Malatya, Denizli ve Trabzon gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 34 ilde 180 iş yeri; Ankara, İstanbul, Adana, Konya ve Tokat'ta 26 konut; İstanbul, Adana ve Samsun'da 10 arsa satılıyor. Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap'ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yeri ne getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler kontenjan sınırı bulunmayan müzayedeye katılabiliyor.



Eskişehir Yenigün Gazetesi


Geri Dön