25 / 04 / 2024

TOKİ, 39 noktada satış ofisi açtı!

TOKİ, 39 noktada satış ofisi açtı!

T.C. Toplu Konut idaresi başkanlığınca (TOKİ), Türkiye genelinde satışa sunulan taşınmaz projelerin satış, tanıtım ve satışını arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak üzere Türkiye genelinde 39 noktada  ‘tanıtım ve



TOKİ Tanıtım ve Satış Ofislerinde görevli satış elemanları, öncelikli olarak pazarlama tekniğini iyi bilen, alanında uzman kişilerden oluşuyor. TOKİ’nin temsilcisi olarak kurumu ve kurumun ürettiği projeleri iyi biliyor. Müşterileri, Toki temsilcisi olarak karşılayıp ağırlayacak, her türlü sorusuna doğru ve bilgilendirici yanıtlar verebilecek olan satış uzmanı elemanlar, Toki’nin müşteri memnuniyetini ilke edinen çalışmalar yapıyorlar.

Satış ve pazarlama konusunda eğitimli personelin çalışmalar yapacağı tanıtım ve satış ofislerinde tanıtım elemanları, Türkiye genelinde potansiyel müşteriye projeyi anlatarak TOKİ’nin sunduğu imkânları tanıtacak ve müşterinin sorularına cevap verecek şekilde  TOKİ  uygulamalarını ve proje detaylarını isteyen herkese anlatacak. Ayrıca mahallinde tanıtımlar, reklamlar, haberler vasıtasıyla projelerin vatandaşlarımız tarafından anlaşılır şekilde tanınmasına yönelik çalışmalar yapacak.

 

Basında yer alan diğer haberler:

TOKİ, 39 noktada satış ofisi açtı
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) , Türkiye genelinde satışa sun duğu projelerin satış ve tanıtımı için 39 ‘tanıtım ve satış’ ofis i aç tı. TOKİ, bu yolla ürettiği konutların daha hızlı satış ve pazarlamasını gerçekleştirmeyi hedefliyor.
TOKİ’nin tanıtım ve satış ofislerindeki görevli satış elemanları, pazarlama tekniğini iyi bilen ve alanında uzman kişilerde n oluşuyor. TOKİ’nin temsilcisi olarak kurumu ve kurumun ürettiği projeleri hakkında bilgi sahibi olan satış elemanları, kendilerine müracaat eden müşterileri, TOKİ temsilcisi olarak karş ılayarak her türlü soru ya doğru ve bilgilendirici yanıtlar ver iyor. Satış uzmanı elemanlar, TOKİ ’nin müşteri memnuniyeti esasları doğrultusunda çalışmalarını yürütüyor.


Geri Dön