19 / 04 / 2024

TOKİ 5 ilde konut, hastane, ticaret merkezi ihalesi 24 Nisan'da!

TOKİ 5 ilde konut, hastane, ticaret merkezi ihalesi 24 Nisan'da!

Denizli, Eskişehir, Kütahya, Muğla ve Uşak İllerindeki 1083 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Büfe, Dükkan, Okul, Pansiyon, Spor Salonu ve İdari Bina İnşaatları işi 24 Nisan'da ihale ediliyor...



TOKİ Denizli, Eskişehir, Kütahya, Muğla ve Uşak İllerindeki 1083 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Büfe, Dükkan, Okul, Pansiyon, Spor Salonu ve İdari Bina İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi ihale ediliyor. 


TOKİ Denizli, Eskişehir, Kütahya, Muğla ve Uşak İllerindeki 1083 Adet Konut, Hastane, Ticaret Merkezi, Büfe, Dükkan, Okul, Pansiyon, Spor Salonu ve İdari Bina ihalesi 24 Nisan 2013 tarihinde saat 11.00'da başlıyor.  Yer teslimi itibariyle 1230 iş günü verilen ihale T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/  Ankara  adresinde yapılıyor.


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.


Detaylı bilgi için tıklayın


Geri Dön