23 / 04 / 2024

TOKİ 8 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

TOKİ 8 bin TL peşinatla ev sahibi yapıyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, İstanbul'da dar gelirliler için yapacakları konutların fiyatlarını ve projenin detaylarını açıkladı. İstanbul'da dar gelirli aileler için 8 bin lira peşinatla konut satılacağını söyledi.



TOKİ Başkanı M.Ergün Turan başlatacakları yeni projenin detaylarını konuk olduğu bir televizyon programında anlattı. İstanbul'da dar gelirli aileler için 8 bin lira peşinatla konut satılacağını söyledi. 


1500 KONUTLUK YENİ ÇEKİLİŞ 


Önümüzdeki haftalarda İstanbul'da bir sosyal konut arzı yaparak çekiliş gerçekleştireceğiz. Detaylarını da basın toplantısıyla açıklayacağız, Yaklaşık 1500 konutu vatandaşlarımıza arz edeceğiz. Çok yoğun talep olduğunu biliyoruz. Şanlıurfa'daki.Gaziantepteki, Diyarbakır'daki ve Manisa'daki vatandaşlarımıza da buradan müjde vermek istiyorum. Onlar için de çok büyük çaplı projeler hazırladık. 


450 TL TAKSİTLE 2+1 DAİRELER 


İnşallah orada sosyal konut edinme arzusu içinde olan vatandaşlarımız için 2+1 dairelerde (Anadolu için) 8 bin TL peşinat ve 450 TL taksitle vatandaşlarımıza konut alma imkanı tanıyoruz, Bu vatandaşlarımız açısından çok iyi bilinen bir konu ama dışarıda,TOKİ ile bu paydaşlığı sağlamamış olan vatandaşlarımız bunu bilmiyorlar. 


Dolayısıyla Anadolu'da yaşayan bir vatandaşımız için 8 bin TL peşinat ve 450 TL taksitle (ödeme daire tesliminden sonra) konut sahibi olmak ancak sosyal devlet anlayışı ile yapılabilecek bir şeydir. 


Eskişehir Yenigün Gazetesi


Geri Dön