19 / 04 / 2024

TOKİ, 9 ilde 3 bin 106 adet konut yaptıracak!

TOKİ, 9 ilde 3 bin 106 adet konut yaptıracak!

TOKİ; Ağrı, Ardahan, Bitlis, Erzurum, Giresun, Kars, Muş, Şırnak ve Van İlleri 3 bin 106 adet konut ve çevre düzenlemesi işi yaptırmak üzere ihale düzenledi



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı, Ardahan, Bitlis, Erzurum, Giresun, Kars, Muş, Şırnak ve Van İlleri 3 bin 106 adet konut, aile sağlığı merkezi, eczane, sağlık ocağı, ticaret merkezi, kültür merkezi, sosyal tesis, okul, cami, yurt, bina, jandarma tesisi, restorasyon ve cami tamamlama inşaatları ile adaiçi altyapı, genel altyapı ile çevre düzenlemesi inşaatı işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmetleri işi danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. 


Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir.


Ön yeterlilik değerlendirmesi 25 Temmuz 2012 tarihinde saat 11:00'de T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 Çankaya/  Ankara  adresinde yapılacak. 


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ön yeterlik dokümanı içinde bulunan ön yeterlik şartnamesinden ulaşılabilir. İşin süresi İşe başlama tarihinden itibaren 1200 takvim günü olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için;

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com


Geri Dön