19 / 04 / 2024

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları!

Toplamda 300 adet konutun satışa çıkarıldığı Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Evleri'nde 180 ay veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları...



TOKİ  Adana  Sarıçam Buruk Mahallesi “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında 300 konut satışa sunuluyor. Projede 2+1 şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor. 


Adana Sarıçam Buruk Mahallesi  TOKİ  Konutları için yüzde 12 peşinatta kalan bedel 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan bedel 240 ay vadelendiriliyor. 


TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları 14 Mart ile 31 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede fiyatlar konutların ihalesi yapıldıktan sonra netleşecek. 


Kura çekiliş tarihi 3 Mayıs 2016 olarak belirlenen Adana Sarıçam Buruk Mahallesi TOKİ Projesi'nde başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Adana ilinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. 

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru şartları!

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.) (İstanbul ilinde gelir şartı 3.700 TL olarak uygulanacaktır.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön