28 / 03 / 2024

TOKİ, Adana Yüreğir'e 328 konut yaptıracak

TOKİ, Adana Yüreğir'e 328 konut yaptıracak

TOKİ, Adana Yüreğir Akkuyu'ya konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptırmak üzere ihale açtı.



TOKİ Adana'nın Yüreğir ilçesi Akkuyu'ya 328 adet konut, ticaret merkezi, 24 derslikli ilköğretim okulu ve cami genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak.

İhale, 12 Şubat 2010 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 50 gün olarak belirlendi.

Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemiyle betonarme karkas 328 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet ticaret merkezi 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu 1 adet cami genel, adaiçi altyapı ve çevre düzenlemesi yaptırılacak.

Adana Yüreğir Akkuyu'ya konut, sosyal donatı, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarına katılmak isteyenler şartnameyi, her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerine ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA

 


Geri Dön