25 / 04 / 2024

TOKİ Adapazarı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Adapazarı kura çekilişi ne zaman?

106,98 metrekare 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen TOKİ Adapazarı kura çekilişi ne zaman sorusuna 14 Ağustos Perşembe günü cevabı veriliyor. Kampanyada 144 aya kadar vadelendirme yapılıyor...



Başvuruların T.C. Ziraat Bankası’nın tüm şubeleri tarafından gerçekleştirildiği TOKİ Adapazarı kura çekilişi ne zaman sorusun yanıt vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Konutların; 91 bin 640 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu  TOKİ  Sakarya Korucuk'ta, Sözleşme imzalama işlemleri ise Ziraat Bankası  Ankara  Caddesi Sakarya Şubesinde yapılacak.


Ödeme planı dahilinde yüzde 15 peşinatla 144 aya kadar vadelendirme yapılan TOKİ Adapazarı kura çekilişi ne zaman sorusuna Ağustos ayı içerisinde cevabı veriliyor. 


Konut alanlarının 106,98 metrekare olarak belirlendiği TOKİ Korucuk Evleri'nde toplam 427 adet daire satışa sunuluyor. Projede başvurular sona erdi. 


TOKİ Adapazarı kura çekilişi ne zaman sorusuna yanıt olarak 14 Ağustos tarihinde (bugün) deniliyor. Projede yer alan daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 



İhale detayı için tıklayın


Geri Dön