28 / 03 / 2024

TOKİ Adapazarı'na 288 adet Roman Konutu yapacak

TOKİ Adapazarı'na 288 adet Roman Konutu yapacak

TOKİ Adapazarı'na 288 adet Roman Konutu inşaatları yaptıracak



TOKİ Adapazarı'na 288 adet Roman Konutu, 2 adet sosyal tesis, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarını yaptıracak.

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 4 Mayıs 2010 tarihinde saat 14.30'da "Açık ihale usulü" ile TOKİ'de "açık ihale usulü" ile yapılacak.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Söz konusu ihale ile tünel kalıp sistemi ile 288 adet konut, konvansiyonel kalıp sistemi ile 2 adet sosyal tesis, 1'er adet 24 derslikli ilköğretim okulu, cami, ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Sakarya Adapazarı'na ise 288 adet konut, okul, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarına katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön