28 / 03 / 2024

TOKİ Adilcevaz'a cami inşa edecek!

TOKİ Adilcevaz'a cami inşa edecek!

TOKİ tarafından Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan TOKİ konutları bölgesinde cami inşaatına başlandı. Alacaatlı Mahalle Muhtarı Sabahattin Dursun ise cami inşaatının başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti...




Toplu Konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan  TOKİ  konutları bölgesinde cami inşaatına başlandı. 


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, TOKİ ile görüşmeler yaptıklarını ifade ederek, "İlçemiz Alacaatlı Mahallesinde 400 adet konut TOKİ tarafından yapıldı, fakat bu konutlarda oturanların ibadet etmeleri için bir camiye de ihtiyaçları vardı. Bu cami için TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde konutların yanındaki arsada TOKİ tarafından bir cami inşaatına başlandı. Bu caminin TOKİ konutlarındaki vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Alacaatlı Mahalle Muhtarı Sabahattin Dursun ise cami inşaatının başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "AK Parti Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Vedat Demiröz'ün yanı sıra Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a ve emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi. 

500 kişi kapasiteli, 300 metrekare üzerine çok amaçlı salonu ve minaresi olacak olan ve T15 tip projesiyle 3 kat yapılacak mekanik taş kaplamalı cami inşaatının, kısa sürede bitirilerek faaliyete geçmesinin hedeflendiği bildirildi. 


Adana İlk Haber


Geri Dön