25 / 04 / 2024

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura!

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura çekimi ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Afyon Merkez Zafer Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 776 adet konut kura ile satışa çıkıyor.


TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'ndeki dairelerin başvuruları  T. Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 29 Mart 2017 – 18 Nisan 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Emekli Vatandaşların başvuruları ve 4) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 4 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura!

Proje kapsamında satışa sunulmakta olan konut adedinden fazla başvuru olduğu takdirde, başvuruların tamamlanmasından sonra, başvuruda bulunanların, noter huzurunda “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” 26 Nisan 2017 tarihinde çekilecek.


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabilecekler. ) Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön