26 / 04 / 2024

TOKİ Afyon'da şehit aileleri ve gaziler için konut yapacak!

TOKİ Afyon'da şehit aileleri ve gaziler için konut yapacak!

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehit ve gazi aileleri onuruna Oruçoğlu Termal Otel'de düzenlenen iftar programında, sadece şehit aileleri ve gazilerin hak sahibi olacağı TOKİ projesinin müjdesini verdi.



Afyonkarahisar Belediyesi tarafından her Ramazan ayında olduğu gibi şehit ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi. Oruçoğlu Termal Otel'de düzenlenen iftar programına, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Gökhan ismet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban. İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Yusuf Kenan Topçu, şehit ve gazi aileleri katıldı. 


Müjdeli haberi iftar sofrasında verdi Burada konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kurum olarak belediyenin, şahıs olarak kendisinin şehit aileleri ve gazilerin emrinde olduğunu vurguladı. Başkan Çoban, müjdeli bir haberi de ilk kez bu programda açıkladı. Şehit aileleri ve gazilerin ev sahibi olması için bir toplu konut projesi hazırladıklarını belirten Başkan Çoban; "Sizlerin ev sahibi olmanız bizleri çok büyük mutluluğu sevk edecek. Cenab-ı Allah inşallah bizleri utandırmasın" dedi. 


Başkan Burhanettin Çoban'ın eşi Emine Çoban'la birlikte şehit ve gazi ailelerini kapıda bekleyerek tek tek uğurladığı program sonrası, üç gaziye akülü araç hediye edildi.


Türkeli Gazetesi


Geri Dön