26 / 04 / 2024

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap için çalışmalar başlatıldı!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. etap için çalışmalar başlatıldı!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Ağrı merkez Fırat Mahallesi ikinci etap konut yapımı için TOKİ ile görüşmelerinin olumlu sonuçlandığını ve çalışmaların başlatıldığını açıkladı.



Bütçe görüşmelerinin ardından Ağrı'ya gelen AK Parti Milletvekili Cesim Gökçe, belediye seçimlerinin ardından ikinci etap çalışmaları askıya alınan Fırat Mahallesi ile ilgili müjdeyi verdi. Bu konu ile ilgili hem Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hem de  TOKİ  başkanına bilgiler verdiğini ifade eden Milletvekili Gökçe, "Yaptığım görüşmeler neticesinde TOKİ Başkanı çalışmaların yeniden başlatılacağı sözünü verdi ve kısa sürede çalışmalar başladı. Yine yapımı devam eden hastanemizin kısa sürede tamamlanması için Sayın Başbakanımız, Sağlık Bakanımız ve TOKİ başkanı ile görüşmelerde bulunarak Ağrı'nın sağlık alanında yaşadığı sorunları izah ettim. Bu görüşmeler neticesinde sayın Başbakanımız Ağrı Devlet Hastanesi'nin en kısa zamanda bitirilmesi için talimat verdi. Bu iki müjdeyi halkımızla paylaşıyor ve hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ağrı merkez ve ilçelerindeki sorunların çözümü için Ankara'da yoğun bir mesai harcadığını belirten Gökçe, "Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ilimizin sorunları ile yakından ilgileniyor. Son olarak doğalgaz sorununun çözümü için bir görüşme yaptık. İnşallah en kısa zamanda bu sorun da çözülecektir. Halkımızın desteği ile tüm sorunları çözmek için gayret ve çabamızı göstereceğiz" şeklinde konuştu.


Yeni Şafak



Haber AA'da şu şekilde yer aldı;


AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, Fırat Mahallesi ikinci etap konut yapımına tekrar başlanıldığını bildirdi.


Gökçe, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Fırat Mahallesi'nde askıya alınan ikinci etap konut projesinin hayata geçirilmesi yönünde olumlu sonuç aldığını belirtti.


Başbakan Davutoğlu'nun ilde inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin de kısa sürede tamamlanması için talimat verdiğini dile getiren Gökçe, bu müjdeleri Ağrı halkıyla paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


Gökçe, kentteki doğalgaz sorununun çözümü için de çalışmaya devam ettiğini kaydetti.


AA



Geri Dön