19 / 04 / 2024

TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor!

TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor!

44 konutluk TOKİ Aksaray Güzelyurt projesindeki daireler için başvurular 16 Ocak'ta başlamıştı. TOKİ Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Güzelyurt Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulmuştu.


Aksaray Güzelyurt Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor ve Temerküz Şube Aksaray Güzelyurt Şubesi olarak belirlendi.


16 Ocak'ta başvuruların başladığı  TOKİ  Aksaray Güzelyurt başvuruları sona eriyor. TOKİ Aksaray Güzelyurt'taki dairelerin fiyatları 82 bin 334 TL ile 105 bin 76 TL arasında değişiyor. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön