24 / 04 / 2024

TOKİ Aksaray'da kentsel dönüşüm için inceleme yaptı!

TOKİ Aksaray'da kentsel dönüşüm için inceleme yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.



TOKİ Başkanı Turan ve beraberindekiler, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alış verişinde bulundu. 


Belediye Başkam Haluk Şahin Yazgı,  TOKİ  Başkam Turan ve ekibi ile yaklaşık 2 saat süren bir toplantı yaparak, Aksaray'ın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için hazırladıkları kentsel dönüşüm projesi hakkında bir sunum yaptı. Yapılan görüşmelerin ardında Belediye Başkam Yazgı, TOKİ Başkanı Turan ve beraberindekiler, şehrin çeşitli yerlerinde gezerek incelemelerde bulundu. 


Aksaray Belediye Başkam Haluk Şahin Yazgı, TOKİ Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki uzman heyetin ziyaretinden memnun olduğunu ifade ederek, "Seçim döneminde söz verdiğimiz, şehrimizin muhtelif mahallerinde kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli çalışmalar yapıyoruz.. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkam M.Ergün Turan, beraberindeki uzman bir ekiple şehrimize geldi. 

TOKİ Başkanımızla bir araya gelip Geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. Ardından da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan bölgelere bizzat giderek yerinde inceleme yaptık. İnşallah Aksaray Belediyesi olarak TOKİ ile İşbirliği içinde şehrimize güzel hizmetler yapmayı hedefliyoruz' dedi. 


TOKİ Başkam Turan ve beraberindeki heyet Aksaray'daki program kapsamında Somuncu Baba Sofrası'nda öğle yemeği yedikten soma Somuncu Baba Türbesi7 ni, Külliye7yi ve Minyatür Somuncu Baba müzesini ziyaret etti.


Rasyonel Haber


Geri Dön