28 / 03 / 2024

TOKİ Alaca konutlarının temeli ne zaman atılacak?

TOKİ Alaca konutlarının temeli ne zaman atılacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Çorum'un Alaca ilçesine yaptırılacak olan 220 yeni konutun temeli önümüzdeki günlerde temelinin atılması planlanıyor.



AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu. Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz.  TOKİ  Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ve AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz. yeni yapılacak olan toplu konut alanında incelemelerde bulunarak. firma yetkililerinden bilgi aldı. 


Toplu konut çalışmalarının Çorum'da hızla devam ettiğini belirten AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu. 'Yeterli talep ve arsa sağlayan bütün belediyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıl Mart ayında 5 blok ve 140 konuttan oluşan Alaca TOKİ 1. Etap anahtar teslim törenini gerçekleştirmiştik. Milletimize verdiğimiz güven, daha nezih şartlarda iskan imkanı, yeni talepleri de beraberinde getirdi. Vatandaşlarımızın talebi. Alaca Belediye Başkanımız Muhammed Esat Eyvaz'ın gerekli çalışmaları yapması ile 2. Etap talep toplama müjdemizi de anahtar teslim töreninde vermtştîk. Vatandaşlarımızın ilgisi. belediye başkanımızın çalışmaları ile hızlı bir şekilde sonuç aldık. Yeni konutlarımız için çalışmalar sürüyor" dedi. 


Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ise yeni toplu konut inşaatlarının tamamlanmasıyla birlikte  Ankara  yolunun ilçenin yeni cazibe merkezlerinden birisi olacağını söyledi. Ticaret merkezi ve 220 konutun yapımı için çalışmalann devam ettiğini dile getiren Başkan Eyvaz, 

konutlar yöresel mimariye uygun olarak inşa edileceğini vurguladı. 


Zafer


Geri Dön