29 / 03 / 2024

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki alt gelir grubu konutlarına 757 kişi başvurmuştu.




TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede Alt Gelir Grubu kapsamında toplam 153 konut için 757 kişi başvuruda bulunmuştu. Sosyal Konut Projesi 3+1 konutlar için ise 212 başvuru yapıldı. 


TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap projesinde yedek hak sahipleri için sözleşme imzalama işlemleri bugün başlıyor. 


T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Amasya Merzifon 4.Etap Konut Projesi kapsamında yer alan konutlar için yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri, ilan edilen program doğrultusunda, 25/05/2017 – 31/05/2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Merzifon Şubesinde Konut Seçim ve Sözleşmesi imzalama (peşinat yatırma) işlemlerini gerçekleştirecek.


Hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri sırasında aşağıdaki belgeleri getirmeleri gerekiyor. Belgeleri eksik olan hak sahiplerine seçim yaptırılmayacak.

-T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi, T.C.Kimlik numarası ,

-Sözleşme imzalamaya hak sahibi gelemeyecekse, adına sözleşmeyi imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir” ifadesini içeren noter tasdikli Vekaletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen belge,

-İkametgah belgesi,

-1 adet fotoğraf,

-Sözleşme imzalama programında belirtilen tarih mesai bitimine kadar yedek hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirmezler ise konut alma haklarını kaybedecekler.


Geri Dön