19 / 04 / 2024

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap Konutları'na başvurular başladı!

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap Konutları'na başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Amasya'nın Suluova İlçe Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap konutları için başvurular alınmaya başlandı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Amasya'nın Suluova İlçe Belediyesi iş birliği ile yöresel mimaride eski Pan-Et arazisine yapılacak olan 3. Etap (TOKİ) konutları için başvurular alınmaya başlandı.


İlçede ki konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, bu girişimler neticesinde Belediyemiz ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle Belediyemiz tarafından Borsa Mahallemizde 71 bin 973 metrekarelik arazinin kamulaştırılması sonucu başlayan  TOKİ  sürecinde resmi kayıtlar Halk Bankası Suluova Şubesinden alınmaya başlandı. "dedi. 


3. Etap Toplu Konut projesinin İlçemize hayırlı olmasını dileyen Başkan Üçok, Suluova Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen projeye oldukça yoğun bir ilgi olduğunu dile getirerek yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Seçim sürecinde hemşerilerimize verdiğimiz bir sözü daha gerçekleştirmenin gurunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Suluovalı Hemşerilerimizin başvuru ücreti olarak (2+1) 4.000, (3+1) 5.000, (4+1) için ise 6.000 TL alınacak olup, 3 Etap TOKİ konutlarımız İlçemize Hayırlı Olmasını diliyorum" diye konuştu. 


Amasya Objektif Gazetesi


Geri Dön