28 / 03 / 2024

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuruları! 22 Eylül 2014!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar başvuruları! 22 Eylül 2014!

TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleri, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak...



TOKİ piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleri, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.


Ülkedeki konut açığını ürettiği nitelikli yapılarla karşılayan TOKİ, sosyal donatılarıyla inşa ettiği projelerle modern yaşam alanları sunuyor. İdare, piyasa koşullarında ev sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Başkentte 338 konutu satışa çıkardı.


Kentsel dönüşüm projeleriyle Başkentin yükselen değeri Altındağ Başpınar'daki konutlar, 10 bin lira peşinat, 120 aya varan vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak. 


-Kira öder gibi taksitle satılacak


Kira öder gibi taksitle ev sahibi olma fırsatı sunulan projede, konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak. 99 metrekare 2+1 niteliğindeki 158 konut 99 bin liradan, 124 metrekare 3+1 niteliğindeki 180 konut ise 125 bin 937 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.


-24 Ekim son gün


Konutlar için başvurular, Halk Bankasının yetkili şubelerince 22 Eylül-24 Ekim'de kabul edilecek. Konutların kuraları ise 31 Kasım'da çekilecek.


Başvurular, şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimlerinin (Emekli Sandığı'ndan hak sahibi belgesi bulunan ve daha önce kendilerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, İstiklal Savaşı, Kore, Kıbrıs ve vatani hizmet gazilerinin başvuruları, en az yüzde 40 engelliler ve diğer konut alıcı adaylarının başvuruları olmak üzere 4 kategoride kabul edilecek.


Şehit aileleri, maluller (terör, harp ve vazife malulleri) ile dul ve yetimlerine, kuraya girmeden konut alma hakkı tanınacak ancak bu kişilerin konutları öncelikli olarak kurayla belirlenecek.


İstiklal Savaşı, Kore, Kıbrıs ve Vatani Hizmet gazilerine ve en az yüzde 40 engelli vatandaşlara, konut sayısının yüzde 5'i ayrılacak ve hak sahipliği kurayla belirlenecek. Kura sonucunda, bu kategoriden hak sahibi olamayan başvuru sahipleri, diğer alıcılar kategorisindeki başvuru sahipleriyle kuraya tabi tutulacak.

İlanın detayı için tıklayın




Geri Dön