25 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Gültepe'de anahtar teslimlerine az kaldı!

TOKİ Ankara Gültepe'de anahtar teslimlerine az kaldı!

Altındağ'da çarpık yapılaşmanın önünü kesen Başkan Tiryaki ve ekibi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiriyor. TOKİ'nin Gültepe'de (Çinçin) hayata geçirdiği TOKİ Gültepe 3.etabın anahtar teslimlerine az kaldı...



Altındağ'da değişim tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaçlara yönelik yatırımlar yapan Tiryaki, Gültepe Mahallesi'ne de bambaşka bir görünüm kazandırıyor. 


Gültepe (Çinçin) Toplu konutlarının 1. ve 2. etabının tamamlanmasının ardından başlanan 3. etabın inşaatında da sona yaklaşıldı. Bugüne kadar Çinçin'de toplam 2000 gecekondunun yıkıldığı alanda bambaşka bir mahalle doğdu. Çinçin 3. Etap Toplu Konutları'nda Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimleriyle 289 aile, yeni evlerine taşınmak için gün sayıyor. 


Sözleşme süresi 29 Kasımda bitiyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'na ait Bl-1, Bl-3, C2 ve C3 bloklarında bulunan 122 dairenin teslimi için de sözleşme imzalama süresi devam ediyor. Hak sahipleri, 29 Kasım 2013 tarihine kadar Ulus Halk Bankası Şubesi'nden sözleşme imzalayabilecek. Hak sahiplerinin yeni yılla birlikte evlerine taşınmaları bekleniyor. 


Hakan Pala/Ankara İlke Gazetesi


Geri Dön