26 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Mamak'ta 273 daire satıyor!

TOKİ Ankara Mamak'ta 273 daire satıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de alt gelir grubu ve standart konut projesi olarak toplamda 273 adet daireyi kura ile satışa sunuyor. Projelere yapılan başvuru konut sayısından az olduğu için kura çekimi yapılmayacak.



Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge (Alt gelir grubu)



TOKİ,  Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge'de 88 standart, 185 alt gelir grubu kapsamındaki konutu başvuru önceliğine göre hak sahiplerine teslim edecek. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 78.945 TL ile 153.090 TL arasında değişiyor. 



Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesinin başvuru işlemleri 24 Temmuz – 4 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olup konut sayısından az başvuru yapılmış olduğundan; “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, başvuru önceliğine göre “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri gerçekleştirilecek.



Konut seçimleri, ilan edilen konut seçim programı çerçevesinde, kendileri için belirtilen gün ve saatte,  Ankara  Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Şantiyesinde Emay Müşavirlik A.Ş. tarafından yaptırılacak; konut seçimini yapan alıcı, T.Halk Bankası A.Ş. Abidinpaşa Şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.



Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap 2. Bölge (Standart Konut Projesi)


Toplamda 88 adet dairenin yer aldığı standart konutlar için kura çekilişi yapılmayacak. Konutlar başvuru önceliğine göre satışa sunuluyor. Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesinin başvuru işlemleri 24 Temmuz – 4 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olup konut sayısından az başvuru yapılmış olduğundan; “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, başvuru önceliğine göre  “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri gerçekleştirilecek.


Konut seçimleri, ilan edilen konut seçim programı çerçevesinde, kendileri için belirtilen gün ve saatte, Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Şantiyesinde Emay Müşavirlik A.Ş. tarafından yaptırılacak; konut seçimini yapan alıcı, T.Halk Bankası A.Ş. Abidinpaşa Şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.


2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı projede fiyatlar 209.766 TL ile 296.867 TL arasında değişiyor.


Geri Dön